Asiakkaan kommentti: Keravan Isännöinti Oy

Keravan Isännöinti Oy

”Hausvisen selkeä ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä vakuutti meidät heti ensimmäisellä esittelykerralla.”

Keravan Isännöinti Oy on vuonna 1991 toimintansa aloittanut perheyritys, joka tarjoaa isännöinnin palveluita Keravan seudulla.

Vuonna 2017 yritykselle muodostui tarve vaihtaa käytössä ollut isännöintijärjestelmä moderniin vaihtoehtoon, joka olisi helppokäyttöinen sekä mahdollistaisi nykyaikaisen ja sulavan palvelun tarjoamisen asiakkaille.

Isännöitsijä Anne Pulkkisen mukaan järjestelmävaihtoehtoja kartoitettaessa oli tärkeää, että uusi järjestelmä olisi sellainen, joka pystyy myös tehokkaasti mukautumaan tulevaisuuden haasteisiin, kuten esimerkiksi osakehuoneistorekisteri-hankkeen asettamiin vaatimuksiin.

”Isännöinnin järjestelmävaihtoehtoja kartoittaessamme Hausvise erottui muista tarjolla olevista järjestelmistä olemalla selkeästi muutoskykyisin ja nykyaikaisia palveluita tarjoava isännöinnin kokonaisjärjestelmä. Lisäksi Hausvisen visuaalisesti selkeä ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä vakuutti meidät heti ensimmäisellä esittelykerralla”, Pulkkinen kertoo.

Kaikki ominaisuudet yhdessä paketissa

Aikaisemmin Keravan isännöinnillä on ollut käytössään kolme täysin erillistä järjestelmää isännöinnin, taloushallinnon ja ostoreskontran toimien hoitamiseen. Isännöitsijä Jaana Kvist kuvailee järjestelmien erillisyyden ja keskustelemattomuuden aiheuttaneen aikaisemmin ongelmia, joihin Hausvisen käyttöönotto on tuonut ratkaisun.

”Hausvise yhdistää kaikki toimet yhteen loogiseen järjestelmään, jonka ansiosta kokonaisuuksien hallinta on paljon helpompaa ja tehokkaampaa”, Kvist kertoo.

Asiakkaiden kehitystoiveet otettu huomioon

Pulkkinen ja Kvist kertovat Keravan Isännöinnin olevan kokonaisuudessaan hyvin tyytyväinen Hausvise-isännöintijärjestelmän valintaan. Heidän mukaansa Hausvisen jatkuva kehitystyö on tuonut järjestelmään paljon uusia ominaisuuksia ja samalla se tarjoaa loistavat näkymät myös tulevaisuuteen.

”Hausvisea käyttäessä huomaa, että järjestelmän suunnittelua ja asioiden vaikutuksia eri osioihin on todella mietitty. Lisäksi on ollut todella positiivista huomata, että meidän suunnaltamme tulleisiin kehitysehdotuksiin ja muutostarpeisiin on Festumin toimesta reagoitu ja niitä on kuunneltu”, kehuu Kvist.

”Suosittelemme Festum Softwarea kumppaniksi. Henkilökohtaisesti uskon, että Hausvise on markkinoiden paras ja kokonaisvaltaisin isännöintijärjestelmä”, Pulkkinen päättää.

Isännöinnin kokonaisjärjestelmä Keravan Isännöinti

Keravan Isännöinti Oy:n Jaana Kvist ja Anne Pulkkinen näkevät Hausvisen vastaavan tehokkaasti tulevaisuuden haasteisiin ja muutoksiin.

isännöinnin kokonaisjärjestelmä Keravan Isännöinti Oy

Lue lisää:

Keravan Isännöinti Oy:n kotisivut

Lue meistä lisää!

Lisätietoa Hausvisesta saat lataamalla esitteemme.


TIlaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla uutiskirjeemme.