Asiakkaan kommentti: Kiinteistöpalvelu, Loimaa Oy

”Uuden ajan järjestelmänä Hausvisella ei ole vanhaa teknistä painolastia taakkanaan.”

Kiinteistöpalvelu Loimaa Oy on vuonna 2007 perustettu palveleva isännöintitalo, joka toimii Loimaalla ja sen lähialueilla.

Kiinteistöpalvelu Loimaa Oy:lle laadukkaan, ammattitaitoisen ja joustavan palvelun tarjoaminen on kunnia-asia. Vastatakseen yhä paremmin kiinteistöalan alati muuttuviin haasteisiin ja tarjotakseen asiakkailleen yhä parempaa palvelua päätti yritys ottaa käyttöönsä Hausvise-isännöintijärjestelmän. Yrityksen isännöitsijöiden Teemu Luodon ja Jukka Aaltosen mukaan tarve isännöintiohjelmiston uudistamiselle oli kytenyt jo pidemmän aikaa.

– Meillä oli jo pitkään ollut tiedossa, ettei nykyinen järjestelmämme vastaa ominaisuuksiltaan tai käytettävyydeltään nykyajan vaatimuksia. Eri vaihtoehtoja tutkaillessamme vakuutuimme siitä, että Hausvise on moderni ja muutoksiin reagoiva kokonaisvaltainen järjestelmä. Lisäksi uuden ajan järjestelmänä Hausvisella ei ole vanhaa teknistä painolastia taakkanaan, kertoo Teemu Luoto.

Luodon mukaan Hausvisen helppo käytettävyys tehostaa jokapäiväistä työskentelyä. Näin aikaa vapautuu laadukkaan palvelun tarjoamiseen ja muihin töihin.

– Hausvisea on yksinkertaisesti helpompi käyttää. Lisäksi Festumin selkeä näkemys alan tulevista muutoksista (kuten esimerkiksi osakehuoneistorekisteristä) takaa sen, että järjestelmä pysyy ajan tasalla muutoksissa, jolloin ne eivät teetä liikaa yllättäviä töitä.

Teemu Luodon ja Jukka Aaltosen mukaan yhteistyö Festumin kanssa on sujunut hyvin.

– Palvelualttius Festumilla on ollut koko ajan hyvä. Kaikki kehitysehdotukset eivät luonnollisestikaan toteudu päivässä, mutta järjestelmää päivitetään merkittävästi tiheämmin kuin mihin olimme edellisen järjestelmän kanssa tottuneet, kertoo Jukka Aaltonen.

– Suosittelemme Festumia kumppaniksi. Tietojen siirto ja järjestelmän käyttöönotto ovat aina isoja projekteja, joihin täytyy varata aikaa. Tässä Festumin aktiivinen ote, palvelualttius ja selkeät askelmerkit tuleviin alan muutoksiin helpottavat paljon! Olemme lopputulokseen oikein tyytyväisiä, Aaltonen kehuu.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja astu isännöinnin uuteen aikaan!

https://hausvise.fi/ota-yhteytta/

Asiakkaan kommentti kiinteistöpalvelu Loimaa Oy HausviseKiinteistöpalvelu Loimaa Oy:n isännöitsijän Teemu Luodon mukaan Hausvise tehostaa jokapäiväistä työskentelyä.

Lataa esite

Lisätietoa saat lataamalla esitteemme.


Tilaa uutiskirje

Pysy ajan tasalla tilaamalla uutiskirjeemme.