Asiakkaan kommentti: Kreivin Isännöinti

Isännöintitoimiston tärkein työkalu

Kreivin Isännöinti on vuonna 2019 perustettu isännöitsijätoimisto, joka palvelee kaikenkokoisia taloyhtiöitä Naantalissa ja sen lähialueilla. Yritys haluaa olla palveleva, aloitteellinen, moderni ja osaava kumppani asunto-osakeyhtiöille ja kiinteistöjen asukkaille.

Kreivin Isännöinnin Thomas Hacklin kertoo digitaalisen isännöintijärjestelmän olevan yksi toimiston tärkeimmistä työkaluista, ellei jopa kaikkein tärkein. Tämän takia järjestelmän on vastattava tehokkaasti työn vaatimuksiin ja oltava helppokäyttöinen tuki työtehtävien hoitamiseen.

”Kun perustin Kreivin Isännöinnin, halusin ehdottomasti löytää yritykselleni mahdollisimman uudenaikaisen ja joustavan järjestelmän, joka tarjoaisi nykyaikaiset ja tehokkaat työkalut isännöintityön hoitamiseen”, Hacklin kertoo.

Vaihtoehtojen kartoitusvaiheessa Hausvise erottui muista helpon käyttöliittymän ja edistyksellisten viestintäominaisuuksien ansiosta.

”Perinteisesti isännöitsijästä ei paljon kuulu ja tähän haluan tuoda muutoksen. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän tavoitettavuuden lisäksi aktiivista ja tehokasta viestintää nykyaikaisia työkaluja hyödyntäen. Hausvisen sähköisten asukaspalveluiden ansiosta asiakkaillamme on käytössään helppo ja turvallinen tapa hoitaa taloyhtiöön ja omaan asumiseen liittyvät asiat esimerkiksi mobiililaitteilla”, Hacklin kertoo.

”Olen tyytyväinen järjestelmään. Hausvise on kevyt käyttää arjessa ja Festumin puolella asioihin reagoidaan nopeasti. Olen myös aina saanut asiakastuesta hyvin vastauksia esittämiini kysymyksiin. Suosittelen Festumia kumppaniksi”, hän päättää.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja astu isännöinnin uuteen aikaan!

Hausvise.fi/ota-yhteyttä/

Hausvise käyttökokemuksia

Kreivin Isännöinnin Thomas Hacklinin mukaan edistyksellisten viestintäominaisuuksien lisäksi mm. huoltopyyntöjen, autopaikkojen ja saunavuorojen hallinta on helppoa Hausvisessa.

 

Hausvise käyttökokemuksia

 

Lue lisää:

Kreivin Isännöinnin kotisivut

 

Lataa esite

Lisätietoa Hausvisesta saat lataamalla esitteemme.


Tilaa uutiskirje

Pysy ajan tasalla tilaamalla uutiskirjeemme.