Asiakkaan kommentti: Lakea Oy

Lakean isännöinti

Taloushallinnon ohjelmisto nykyaikaan Hausvisen avulla

Pitkään isännöintialalla toimineelle Lakea Oy:lle on tärkeää olla ennen kaikkea luotettava ja osaava kumppani taloyhtiöiden hallituksille, osakkeenomistajille ja asukkaille.

Lakean liiketoimintajohtajan Veikko Jokimäen mukaan Lakean isännöinnin taloushallinnan ohjelmisto vaati selkeää päivitystä: taloushallinnon ja isännöinnin toimet sijaitsivat epäkäytännöllisesti eri ohjelmistoissa, joka puolestaan hankaloitti jokapäiväistä työskentelyä. Näin yritykselle muodostui selkeä tarve päivittää ohjelmistonsa sellaiseen ratkaisuun, joka pystyisi tarjoamaan tarvittavat palvelut yhden ohjelmiston kautta.

Näihin haasteisiin ratkaisun tarjosi Festum Softwaren uuden ajan isännöinnin kokonaisjärjestelmä Hausvise.

– Eri vaihtoehtoja tutkaillessamme Hausvise vakuutti meidät olemalla selkeä, helppokäyttöinen ja nopea järjestelmä moniin kilpailijoihin verrattuna. Lisäksi Hausvise on selkeästi kotimainen vaihtoehto, kertoo Jokimäki.

Valintaa tehdessä vaakakupissa painoi myös Festumin pitkä kokemus taloushallinnon ohjelmistoista.

– Vaikka ohjelmisto itsessään oli suhteellisen nuori, niin uskalsimme lähteä mukaan, sillä tiesimme Festumin omaavan vankan aiemman kokemuksen taloushallinnon ohjelmistoista, Jokimäki kuvailee.

Jokimäen mukaan Hausvise tuo Lakean isännöinnin taloushallinnon ohjelmiston nykyaikaan liittämällä isännöintikohteiden taloushallinnon ja isännöinnin ohjelmallisesti samalle alustalle.

Yhteistyö Festumin kanssa on Jokimäen mukaan sujunut alusta alkaen mainiosti.

– Myynnin ja teknisen henkilöstön kanssa yhteistyö sujui erinomaisesti. Käyttöönotossa on ollut paljon työtä suuren kohdemäärän takia, mutta esittämiimme kysymyksiin on aina vastattu nopeasti. Lisäksi pienten ongelmakohtien ratkaisuun Festumilta on selkeästi löytynyt ammattitaitoa ja resursseja, Jokimäki kehuu.

– Suosittelemme Festumia kumppaniksi. He ovat ratkaisunhakuinen, osaava ja ketterä kotimainen ohjelmistotalo, hän päättää.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä miten Hausvise voisi palvella juuri teidän yritystänne:

https://hausvise.fi/ota-yhteytta/

Hausvisen avulla taloushallinnon ohjelmisto nykyaikaan

Lakean isännöinnin iloisia tiimiläisiä Kokkolan Tankarin majakkasaarella.

Lataa esite

Lataa esitteemme saadaksesi lisätietoa Hausvisesta.


Tilaa uutiskirje

Pysy ajan tasalla tilaamalla uutiskirjeemme.