Hausvisen uusi huoltosovellus

Hausvisen uusi huoltosovellus yhdistää asukkaan, isännöintitoimiston ja arjen sidosryhmät samaan järjestelmään

Hausviseen on julkaistu täysin uusi huoltosovellus.

Huoltosovelluksen ansiosta asukkaiden on mahdollista tehdä huoltopyyntöjä kätevästi Hausvisen asukassivuston kautta. Uusien ominaisuuksien ansiosta taloyhtiön vikatilanteiden hoitaminen on entistä nopeampaa ja vaivattovampaa.

Uuden huoltosovelluksen avulla saapuneet huoltopyynnöt voidaan ohjata välittymään suoraan huoltoyhtiölle, jolloin huoltomies saa ilmoituksen saapuneesta työstä omaan sähköpostiinsa. Huoltomies voi puolestaan kätevästi kuitata työn tilanteen joko aloitetuksi tai valmiiksi sekä syöttää suoraan järjestelmään tiedot siitä, mitä huoltotoimelle on tehty. Näin sekä isännöintitoimisto, että mahdollinen huoltopyynnön tehnyt asukas pysyvät ajan tasalla siitä, onko pyyntö otettu tehtäväksi ja milloin se on valmis.

Huoltotöiden välitysominaisuus ei edellytä huoltoyhtiöltä erillistä huolto-ohjelmaa tai yhteyttä Hausviseen. Huoltotoimintoa ja huoltotöiden välitystä on kuitenkin mahdollisuus käyttää yhdessä myös kolmansien osapuolten huolto-ohjelmien kanssa rajapintoja hyödyntämällä.  Tämän ansiosta huoltosovellus toimii erinomaisesti kaiken kokoisten toimijoiden kanssa.

Lisätietoa huoltosovelluksesta saat Hausvisen infotaululta tai asiakastuestamme. Poikkea myös isännöintipäivien osastollamme kuulemassa lisää huoltosovelluksesta!

Kysy lisää huoltosovelluksesta: https://hausvise.fi/ota-yhteytta/

hausvisen uusi huoltosovellus

Huoltoasovelluksen ansiosta mm. vuotavien hanojen korjaustyöt saadaan välitettyä huoltoyhtiöille entistä nopeammin.

Lataa esite

Lisätietoa Hausvisesta saat lataamalla esitteemme.


TIlaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla uutiskirjeemme.