Isännöinti Kuvajan asiakastilaisuus

Hausvisen asukaspalveluiden esittely taloyhtiöiden hallituksille.

Hausvise mukana Isännöinti Kuvajan asiakastilaisuudessa

Isännöinti Kuvaja järjesti 25.1.2019 asiakastilaisuuden, jossa taloyhtiön hallituksille esiteltiin Hausvisen asukaspalvelut. Osallistujilla oli päivän aikana mahdollisuus kysyä, esittää ideoita ja kokeilla itse Hausvisen asukaspalveluiden käyttöä.

Hausvisen asukaspalvelut esittely Isännöinti Kuvajan asiakastilaisuudessa

Kuulijoita saapui paikalle sankoin joukoin. Äänessä myyntipäällikkömme Petri Harjula.

 

Tehokas tilaisuus tarjosi paljon hyviä keskusteluita. Osallistujat olivat aktiivisia kysymään palveluista lisää ja esille nousikin monia tärkeitä asioita mm. osakehuoneistorekisteriin liittyen.

Päivän aikana ääneen pääsivät myös Festumin yhteistyökumppanit DataGroup, iDiD ja LeakLook. Kumppaneiden puheenvuorojen aikana kuultiin, miten avoimien rajapintojen kautta ulkopuolisten palveluiden data on tuotavissa suoraan Hausviseen ja miten integraatiot toimivat. Näin hallitukset saivat lisäksi arvokasta tietoa myös näiden palveluiden mahdollisuuksista ja hyödyistä.

Äänessä LeakLook ja Ville Strandman

Yhteistyökumppanit äänessä: LeakLook vesiturvapalvelu.

 

Isännöinti Kuvajan asiakastilaisuuden arvonta

Paikallaolijoiden aktiivinen osallistuminen myös palkittiin arvonnalla.

 

Päivän lopuksi tapahtumaan osallistuneet saivat antaa ideoitaan ja pyytää lisätietoa valitsemistaan palveluista. Kaikkien vastauslomakkeen palauttaneiden kesken suoritettiin arvonta, jossa osallistujilla oli mahdollisuus voittaa erilaisia tuotepalkintoja. Kiitos kaikille tilaisuuteen osallistuneille ja erityiskiitos Isännöinti Kuvajalle!

Kurkista tilaisuuden tunnelmiin videolta:

Lataa esite

Lisätietoa Hausvisesta saat lataamalla esitteemme.


Tilaa uutiskirje

Pysy ajan tasalla tilaamalla uutiskirjeemme.