Kategoria: Blogi

Isännöintipäivät lähestyvät

Isännöintipäivät 2019

Taas on koittanut se aika vuodesta, kun valmistaudumme vuoden suurimpaan alan isännöintialan tapahtumaan, Isännöintipäiville, joka kokoaa yhteen alan toimijoita ympäri Suomen.

Kuten aina, valmistelut aloitetaan hyvissä ajoin; mietitään päivien teema, osaston ulkoasu ja ”säädetään” myös itsemme messukuntoon. Suuri pettymys iski kuitenkin kohdalleni viime vuonna hieman ennen h-hetkeä, kun muutaman päivän oireillut flunssainen olo iski päälle juuri samaan aikaan kuin messutapahtuma alkoi Lahdessa. Voi sitä pettymyksen tunnetta kaiken odotuksen ja valmisteluiden jälkeen.

Tämän vuoden tilanne näyttää paremmalle, sillä flunssa on sairastettu jo viikkoa ennen h-hetkeä.

Kohta siis suuntaamme joukolla kohti Hartwall Areena, joka tänä vuonna toimii Isännöintipäivien tapahtumapaikkana.

Ennen tapahtumaa olemme tehneet paljon suunnittelutyötä, jotta osastomme olisi ulkoasultaan mahdollisimman vetovoimainen sekä tietenkin asiapitoinen. Näiden suurien linjojen lisäksi on toki paljon pientäkin mietittävää olennaisena osana yhtenäistä tiimihenkeämme. Tiimimme vahva yhteishenki, iloisuus ja yhdessä tekeminen välittyy varmasti myös messuvieraille.

Vaikka messupäivät ovat työntäyteisiä ja kiireisä, ovat ne aina jättäneet hyvän mielen sekä tuoneet runsaasti uusia tuttavuuksia niin osallistujien kuin näytteilleasettajienkin kanssa.

Nautitaan siis messujen tunnelmasta ja tutustutaan ihmisiin. Tervetuloa keskustelemaan kanssamme, miten helpotatte isännöinnin arjen haasteita Hausvisen avulla.

Käy kurkkaamassa oheisen linkin kautta jukaisemamme video Hausvise saaga:sta: https://hausvise.fi/katso-video-hausvise-ja-matka-tuntemattomaan/

Nähdään Isännöintipäivien osastolla 4!

 

Teija Lounasaho Myyntipäällikkö

 

Tilaa Festum-blogi

Pysy mukana isännöinnin uudessa ajassa tilaamalla blogimme! Kun tilaat blogimme, saat sähköpostiisi ilmoitukset uusimmista blogikirjoituksistamme!