Kiinteistömedia Hausvise-kumppaniksi

Hausvise ja Kiinteistömedia ovat sopineet kumppanisopimusen, jossa Kiinteistömedian Vastuunjako.fi-palvelu liitetään osaksi Hausvisen henkilökohtaisia asukassivuja.

Kiinteistömedia Hausvise-kumppaniksi

Kiinteistömedia tarjoaa asumiseen liittyviä sisältöpalveluja. Yksi heidän tarjoamistaan palveluistaan on taloyhtiön vastuunjakoa käsittelevä Vastuunjako.fi.-palvelu. Palvelussa osakehuoneiston jokaista rakennetta, osaa ja laitetta koskeva vastuunjako avataan piirroskuvin, selityksin ja tapausesimerkein. Lukuisissa tapausesimerkeissä kuvataan yleisimmät pulmatilanteet ja annetaan niihin juridisesti pätevät ratkaisut.

”Isännöintitoimistot vastaanottavat lukuisia kyselyitä taloyhtiön vastuunjakoon liittyen, joten vastuunjako.fi-palvelu tuo ehdottomasti lisäarvoa taloyhtiöille ja vähentää taloyhtiöiden kyselytarvetta isännöintitoimistoille. Kun palvelu liitetään osaksi Hausvise-asukassivustoa, se mahdollistaa vastuunjakoon liittyvien asioiden tarkastelun ajasta ja paikasta riippumatta taloyhtiön asukkaille ja osakkaille henkilökohtaisen asukasnäkymän kautta”, taustoittaa Petri Harjula Festum Software Oy:stä.

Vastuunjako.fi-palvelu lanseerattiin huhtikuussa 2020 ja marraskuun lopussa melkein sata yritystä ja yli 1000 käyttäjää on ottanut palvelun käyttöön. Yrityskäytössä isännöintiyritykset ovat suurin ryhmä. Palvelu on käytössä tämän lisäksi yli 1000 taloyhtiössä ja määrä kasvaa voimakkaasti tällä hetkellä.

Vastuunjako.fi verkkopalvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto taloyhtiön vastuunjaosta. Eli Taloyhtiön Vastuunjakotaulukko Plus -kirjatieto, 3D huonetilamallinnus sekä jatkuvasti päivittyvä Tapauspankki.

”Sisällöllisesti jatkuvasti päivittyvä Tapauspankki on ihan ylivoimaisesti se merkittävin lisäarvo. Tapauksista löytyy pätevät ja toimivat ratkaisut erilaisiin vastuunjaon arjen pulmatilanteisiin huippuasiantuntijoiden kirjoittamina”, kertoo Ville Feirikki Kiinteistömedialta.

Vastuunjako.fi-palvelu mahdollistaa taloyhtiön asukkaille ja osakkaille vastuunjakoon liittyvien asioiden tarkastelun ajasta ja paikasta riippumatta myös mobiilisti.

Lisätiedot:

Ville Feirikki

ville.feirikki@kiinteistomedia.fi

p. 050 666 79

https://www.vastuunjako.fi/

Petri Harjula

Myyntijohtaja, Hausvise

petri.harjula@festum.fi

p.040-868 4450

Lataa Hausvise-esite

Lisätietoa saat lataamalla esitteemme.


Tilaa uutiskirje

Pysy ajan tasalla tilaamalla uutiskirjeemme.


Uusi yhteistyö mielessä?

Ota yhteyttä »