LINK Mobility Oy Hausvise-kumppaniksi

LINK Mobility Oy Hausvise-kumppaniksi

LINK SMS Gateway tuottaa tekstiviestipalvelua, jonka avulla kommunikoit nopeasti, helposti ja tehokkaasti maailmanlaajuisella kattavuudella.

Palvelu voidaan liittää osaksi Hausvise-järjestelmää, jolloin monikanavainen viestintä saavuttaa tarvittavat osapuolet entistä tehokkaammin.

”Hausvise-palvelussa on jo tähän asti huomioitu viestinnässä taloyhtiön osapuolet, jotka haluavat tiedotteensa sähköisessä tai paperisessa muodossa. Kuitenkin tilanteessa, jossa viestin pitäisi saavuttaa mahdollisimman nopeasti ja kattavasti halutut osapuolet, ei sähköpostikaan välttämättä ole se tehokkain ratkaisu. LINK Mobilityn tekstiviesti-palvelulla saavutetaan entistäkin tehokkaampi ja monipuolisempi viestintäkokonaisuus, josta voidaan valita tapauskohtaisesti se tehokkain tapa viestiä. Tekstiviesti saavuttaa myös ne henkilöt, jotka eivät käytä sähköisiä asukaspalveluita tai ole juuri sillä hetkellä kotona, kun paperinen viesti saapuu”, taustoittaa Petri Harjula Festum Software Oy:stä.

“Asiakkaana odotamme, että yritykset viestivät meille helpossa kanavassa ja oikea-aikaisesti. Tekstiviesti tavoittaa vastaanottajansa lähes aina ja siksi sen rooli osana modernia asiakasviestintää kasvaa jatkuvasti. Olemme innoissamme tästä yhteistyöstä ja uskomme, että yhdessä Festum Softwaren Oy:n kanssa voimme tarjota entistä kattavammat viestintäratkaisut Hausvise-palvelun käyttäjille”, jatkaa Juho Salo LINK Mobility Oy:stä.

Tekstiviestipalvelun käyttö edellyttää sopimusta Link Mobility Oy:n kanssa. Palvelun hinnaston voit katsoa alla olevan nappulan kautta.

LINK-Mobility Hausvise-kumppaniksi

Yhteystyö mahdollistaa entistä parempien viestintäpalveluiden tarjoamisen Hausvisen käyttäjille.

Lisätiedot:

Juho Salo

Sales Account Manager

LINK Mobility Oy

juho.salo@linkmobility.com

p. 044 331 0199

 

Petri Harjula

Myyntijohtaja, Hausvise

Festum Software Oy

petri.harjula@festum.fi

p. 040 868 4450

 

Uusi yhteistyö mielessä?

Ota yhteyttä »