Kategoria: Blogi

Nykyaikainen asukasviestintä palvelee myös asukkaita

Nykyaikainen asukasviestintä Hausvise

Sähköt menevät poikki taloyhtiössä. Syynä on tällä kertaa runkolinjan vika, jonka korjaamiseen menee arviolta noin viikko. Samaan aikaan olen itse juuri ajanut 160 kilometriä mökilleni viettämään vapaita, eikä minulla ole aavistustakaan taloyhtiötä koskevasta ongelmasta. Lisäksi olen tietenkin juuri ostanut jääkaappini ja pakastimeni täyteen ruokaa loppuviikosta saapuvia vieraita varten.

Istahdan mökin terassille ja siemailen kylmää juotavaa nauttien auringonpaisteesta kunnes…PLIM! Kuulen tutun ilmoitusäänen puhelimestani. Huomaan, että olen saanut ilmoituksen uuden tiedotteen saapumisesta Hausvisen asukasportaaliin. Tiedote koskee sähkökatkosta taloyhtiössämme. Tiedotteen luettuani soitan veljelleni ja sovin, että hän käy tyhjentämässä asuntoni jääkaapin ja pakastimen, jotta vältän ruokahävikin sekä ennen kaikkea mahdollisen sulamisvesien aiheuttaman kosteusvaurion.

Tekniikka kehittyy jatkuvasti mahdollistaen näin entistä parempien ja elämää helpottavien palveluiden tarjoamisen ihmisille. Festumin uuden ajan isännöintijärjestelmä Hausvise yhdistää isännöinnin, taloyhtiön ja asukkaat yhteen kanavaan, jossa viestintä ja asiointi taloyhtiön asioissa on helppoa ja vaivatonta.

Hausvisen asukaspalveluiden ansiosta mm. saunavuorojen varaaminen, autopaikkojen hakeminen, remonttien etenemisen seuraaminen sekä uusien tiedotteiden ja viestien lukeminen on mahdollista asukkaille ajasta ja paikasta riippumatta. Näin myös yllättävät tapahtumat taloyhtiössä ovat aina tiedossasi, vaikka et itse olisikaan paikalla.

Olisi muuten ollut aika ikävä yllätys palata kotiin ja löytää sulaneen pakastimen vedet lattialta sekä pilalle menneet ruoat haisemasta jääkaapissa. Tässä vaiheessa ei taloyhtiön ilmoitustaululle laitetusta paperitiedotteesta enää ole apua pelastamaan itseäni vahingoilta. Hausvisen tehokkaan viestintäominaisuuden ansiosta sain tiedon ongelmasta ajoissa ja pystyin näin välttämään vahingot sekä jatkamaan lomailuani suunnitelmieni mukaan.

Tarkistan vielä samalta istumalta Hausvisesta, että olenhan muistanut varata haluamani saunavuorot ensi kuun puolelle. Kyllä vain, siellä ne komeilevat varauslistassa. Laitan puhelimeni takaisin taskuun ja otan uuden siemauksen kylmää juomaani.

Onko teidän isännöitsijällänne nykyaikaiset palvelut jo käytössä? Lue lisää, mitä Hausvise mahdollistaa myös asukkaille ja taloyhtiölle: https://hausvise.fi/asukkaalle/

 

Niko Iijolainen

Viestinnän ja markkinoinnin asiantuntija

 

Tilaa Festum-blogi

Pysy mukana isännöinnin uudessa ajassa tilaamalla blogimme! Kun tilaat blogimme, saat sähköpostiisi ilmoitukset uusimmista blogikirjoituksistamme!