Terveisiä Laki ja järjestys 2019 -koulutuksesta!

Tapahtumakumppanit lavalla tapahtuman alussa.

 

Tämän vuoden Laki ja järjestys– koulutuksen teemana oli rakentamisen sopimukset ja prosessit. Aiheen osalta pidettiin monia mielenkiintoisia luentoja, mm. ympäristöministeriön kansliapäällikön Hannele Pokan toimesta.

Seminaarien lisäksi rentouduttiin aurinkoisessa säässä, ja käytiin monia mielenkiintoisia keskusteluita isännöintialan ammattilaisten, palveluverkoston yhteistyökumppanien sekä isännöintiliiton asiantuntijoiden kesken niin kuluneen vuoden onnistumisiin kuin haasteisiinkin liittyen.

Festumin tehtävärastilla joukkueet pääsivät kaatamaan isännöinnin ja taloyhtiöasumisen haasteita Hausvisen avulla. Tehtävärasti kuvasi mainiosti koko Laki ja järjestys – seminaaria pienoiskoossa: Joukkueet koostuivat erilaisista osaajista, mutta edessä olevat haasteet olivat kaikille samoja.

Yhteistyötä, erilaisten vahvuuksien hyödyntämistä, hymyjä, kollegoiden pyyteetöntä auttamista ja tsemppausta. Tämä kaikki kuvasi niin tehtävärastia kuin koko Laki ja järjestys -seminaaria loistavasti.

Iloisen mielen lisäksi jäi matkalta mukaan jälleen runsaasti ajatuksia sekä konkreettisia ehdotuksia siitä, miten me ohjelmistotoimittajana voisimme ratkaista isännöinnin ja taloyhtiöasumisen haasteita, ja ennen kaikkea tehdä siitä entistä parempaa!

Ole yhteydessä, niin katsotaan yhdessä miten juuri sinä voisit kaataa haasteita Hausvisen avulla: https://hausvise.fi/ota-yhteytta/

 

Terveisin,

Petri ja Teija

 

Lataa esite

Lisätietoa Hausvisesta saat lataamalla esitteemme.


TIlaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla uutiskirjeemme.