Hausvise -webinaari

Webinaari Ti 11.2.2020 klo 9:00 – 9:30.

Hausvise – Miten teet isännöinnistä ja asumisesta vaivattomampaa?

Isännöitsijän päivästä iso osa kuluu arjen tehtävien hoitamiseen ja kirjaamiseen lukuisiin eri järjestelmiin, jotka eivät kommunikoi keskenään. Arjen isännöintitehtävien ja talouden tehokkaan hoitamisen lisäksi asukkaat vaativat nykyisin yhä enemmän kommunikointia ja vuorovaikutusta. Kaikki tämä vähentää aikaa, jonka isännöitsijä voisi käyttää todellisen arvon tuottamiseen: kiinteistöjohtamiseen ja kiinteistön arvon kasvattamiseen.

Webinaarissamme näytämme sinulle, miten Festum Softwaren uuden ajan isännöintijärjestelmä Hausvise auttaa tekemään isännöinnistä vaivattomampaa automatisoimalla perustoiminnot ja hallinnoimalla kiinteistöjä tehokkaasti. Hausvise yhdistää toiminnanohjauksen, taloushallinnon ja taloyhtiön viestinnän yhteen helppokäyttöiseen pakettiin. Taloyhtiöön liittyvä tieto ja dokumentaatio on helposti löydettävissä ja jaettavissa taloyhtiön eri osapuolille. Kun kaikki toiminnot ovat yhdessä ohjelmistossa, on kokonaisuuksien hallinta helppoa ja nopeaa.

Lisäksi näytämme sinulle, miten uuden ajan sähköiset asukaspalvelut mahdollistavat entistäkin paremman palvelun tarjoamisen taloyhtiöille ja asukkaille.

Puhujana webinaarissa toimii myyntipäällikkömme Teija Lounasaho. Tule kuulemaan, miten Hausvise auttaa tekemään isännöinnistä ja asumisesta vaivattomampaa!

Webinaari järjestetään 11.2.2020 klo 9-9.30. Tilaisuus on maksuton.

Mikäli et pääse osallistumaan tilaisuuteen mainittuna ajankohtana, saat rekisteröidyttyäsi linkin tilaisuuden tallenteeseen, josta voit katsoa webinaarin myös jälkikäteen. Ilmoittaudu siis nyt mukaan!

 

Isännöintijärjestelmä

Teija Lounasaho

Myyntipäällikkö

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu webinaariin tästä:

Kiitos kaikille webinaariin osallistuneille! Seuraavan webinaarin aikataulu ilmoitetaan lähiaikoina.

Lataa esitteemme

Lisätietoa Hausvisesta saat lataamalla esitteemme.