Hausvise -webinaari

Webinaari ke 10.6.2020 klo 9:00 – 9:30.

Hausvise -webinaari

Webinaari: Hausvise – Miten automatisoit taloushallinnon toimet isännöinnissä?

Isännöintitehtävien hoitamisen lisäksi on tärkeää, että myös talouspuolen toimet voidaan hoitaa tehokkaasti. Mikäli esimerkiksi talouden perustoimintoihin kuuluva laskujen maksaminen tehdään kohdekohtaisesti, kuluu työntekijältä helposti iso osa päivän työajasta pelkkien rutiinien hoitamiseen. Festum Softwaren kevään webinaarisarjan viimeisessä osassa käymme läpi, miten Hausvise auttaa automatisoimaan taloushallinnon tehtäviä ja tekemään isännöinnin arjesta tehokkaampaa.

Hausvisen ansiosta kaikki tieto on nähtävissä yhdessä järjestelmässä. Mm. laajat raportit, tietojen porautuvuus ja automatisoinnin mahdollisuudet tekevät taloushallinnon toimien hoitamisesta helppoa ja nopeaa.

Hausvisen avulla vapautat aikaa arjen rutiineista todellisen arvon tuottamiseen: kiinteistöjohtamiseen ja kiinteistön arvon kasvattamiseen. Puhujana webinaarissa toimii myyntipäällikkö Teija Lounasaho.

Webinaari järjestetään 10.6.2020 klo 9-9.30. Tilaisuus on maksuton.

Mikäli et pääse osallistumaan tilaisuuteen mainittuna ajankohtana, saat rekisteröidyttyäsi linkin tilaisuuden tallenteeseen, josta voit katsoa webinaarin myös jälkikäteen. Ilmoittaudu siis nyt mukaan!

 

Hausvise webinaari

Teija Lounasaho

Myyntipäällikkö

 

Hausvise on isännöinnin kokonaisjärjestelmä, joka yhdistää toiminnanohjauksen, taloushallinnon ja taloyhtiön viestinnän yhteen helppokäyttöiseen pakettiin. Taloyhtiöön liittyvä tieto ja dokumentaatio on helposti löydettävissä ja jaettavissa taloyhtiön eri osapuolille. Kun kaikki toiminnot ovat yhdessä ohjelmistossa, on kokonaisuuksien hallinta helppoa ja nopeaa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu webinaariin tästä:

Ilmoittaudu mukaan webinaariin tämän linkkinappulan kautta:

Ilmoittaudu webinaariin

Lataa esitteemme

Lisätietoa Hausvisesta saat lataamalla esitteemme.