Hausvise -webinaari

Webinaari ke 23.3.2021 klo 9:00 – 9:30.

Hausvise-webinaari: Miten teet isännöinnistä ja asumisesta vaivattomampaa?

Isännöitsijän arkisten isännöintitehtävien ja talouden tehokkaan hoitamisen lisäksi asukkaat vaativat nykyisin yhä enemmän kommunikointia ja vuorovaikutusta. Mikäli käytössä olevat järjestelmät eivät tue isännöintiä tarpeeksi tehokkaasti, kuluu isännöitsijän päivästä suuri osa arjen toimien hoitamiseen ja tietojen kirjaamiseen useisiin eri järjestelmiin, jotka eivät kommunikoi keskenään.

Festum Software järjestää 23.3.2021 maksuttoman webinaarin, jossa näytämme sinulle, miten isännöinnin kokonaisjärjestelmämme Hausvise auttaa tehostamaan isännöintiä automatisoimalla arjen perustoiminnot ja mahdollistamalla kaikkien kiinteistöjen hallintaan liittyvien toimien hoitamisen yhden helppokäyttöisen järjestelmän kautta. Ilmoittaudu mukaan kuulemaan tiivis esittely siitä, mitä Hausvise pitää sisällään ja mitä se mahdollistaa isännöintitoimistolle!

Webinaarissa puhuvana Hausvise-asiantuntijana toimii myyntipäällikkö Teija Lounasaho.

Ilmoittaudu webinaariin tästä:

Kiitos kaikille osallistujille!

Webinaari järjestetään 23.3.2021 klo 9-9.30. Webinaari on maksuton.

Mikäli et pääse osallistumaan tilaisuuteen mainittuna ajankohtana, saat rekisteröidyttyäsi linkin tilaisuuden tallenteeseen, josta voit katsoa webinaarin myös jälkikäteen. Ilmoittaudu siis nyt mukaan!

Hausvise-webinaari

Teija Lounasaho

Myyntipäällikkö

Hausvise on isännöinnin kokonaisjärjestelmä, joka yhdistää toiminnanohjauksen, taloushallinnon ja taloyhtiön viestinnän yhteen helppokäyttöiseen pakettiin. Taloyhtiöön liittyvä tieto ja dokumentaatio on helposti löydettävissä ja jaettavissa taloyhtiön eri osapuolille. Kun kaikki toiminnot ovat yhdessä ohjelmistossa, on kokonaisuuksien hallinta helppoa ja nopeaa.

Lataa esitteemme

Lisätietoa saat lataamalla esitteemme.


Tilaa uutiskirje

Pysy ajan tasalla tilaamalla uutiskirjeemme.