Hausvise -webinaari 20.11.2019

Webinaari Ke 20.11.2019 klo 9:00 – 9:30.

Hausvise – Miten teet isännöinnistä ja asumisesta vaivattomampaa?

Isännöitsijän päivästä iso osa kuluu arjen tehtävien hoitamiseen ja kirjaamiseen lukuisiin eri järjestelmiin, jotka eivät kommunikoi keskenään. Arjen isännöintitehtävien ja talouden tehokkaan hoitamisen lisäksi asukkaat vaativat nykyisin yhä enemmän kommunikointia ja vuorovaikutusta. Kaikki tämä vähentää aikaa, jonka isännöitsijä voisi käyttää todellisen arvon tuottamiseen: kiinteistöjohtamiseen ja kiinteistön arvon kasvattamiseen.

Webinaarissamme näytämme sinulle, miten Festum Softwaren uuden ajan isännöintijärjestelmä Hausvise auttaa automatisoimaan isännöinnin perustoiminnot ja hallinnoimaan kiinteistöjä tehokkaasti. Hausvise yhdistää toiminnanohjauksen, taloushallinnon ja taloyhtiön viestinnän yhteen helppokäyttöiseen pakettiin. Taloyhtiöön liittyvä tieto ja dokumentaatio on helposti löydettävissä ja jaettavissa taloyhtiön eri osapuolille. Kun kaikki toiminnot ovat yhdessä ohjelmistossa, on kokonaisuuksien hallinta helppoa ja nopeaa.

Lisäksi näytämme sinulle, miten uuden ajan sähköiset asukaspalvelut mahdollistavat entistäkin paremman palvelun tarjoamisen taloyhtiöille ja asukkaille.

Puhujana webinaarissa toimii myyntipäällikkömme Teija Lounasaho. Tule kuulemaan, miten Hausvise auttaa tekemään isännöinnistä ja asumisesta vaivattomampaa!

Webinaari järjestetään 20.11.2019 klo 9-9.30. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille.

Ilmoittaudu siis nyt mukaan!

 

isännöintijärjestelmä

Teija Lounasaho

Myyntipäällikkö

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu webinaariin tästä:

Webinaariin pääset ilmoittautumaan alla olevan linkkinappulan kautta.

Ilmoittaudu webinaariin

Lataa esitteemme

Lisätietoa Hausvisesta saat lataamalla esitteemme.