Skip to content

Taloushallinnon toiminnot kiinteistöalalle

Hausvisen taloushallinto on tehokas kokonaisuus, joka sisältää kaikki isännöinti- ja kiinteistöalalla tarvittavat taloushallinnon toiminnot.
Varaa maksuton esittely

Hausvisessa toiminnot on suunniteltu juuri isännöintitoimiston näkökulmasta. Järjestelmä huomioi mm. kiinteistöpuolen erilaiset raportointiin ja arvonlisäveron laskentaan liittyvät vaatimukset sekä automatisoi taloushallinnon toistuvat työvaiheet ja dokumentoi raportit reaaliaikaisesti. Hausvisen avulla hoidat myös osakeyhtiön liikekirjanpidon.

Lue lisää

Automatisoi rutiinit ja vapauta työaikaa tärkeämpiin tehtäviin

Keskity oleelliseen

Keskity oleelliseen

Hausvisen henkilökohtainen työpöytänäkymä kokoaa näkyville kaikki huomiota vaativat asiat. Näin käyttäjä näkee välittömästi, mitkä tehtävät vaativat reagointia tai asiantuntijan huomiota.

Taloushallinnon tehokasta automaatiota

Tehokasta automaatiota

Hausvisen Taloushallinto mahdollistaa esimerkiksi koko maksatusprosessin automatisoinnin eli ostolaskujen kierrätyksen, käsittelyn ja hyväksytyksen automaattisesti.

Tee talouden hoitamisesta vaivatonta

Kattava raportointi

Järjestelmän kattavan raportointi-osion kautta käyttäjä voi lakisääteisten raporttien lisäksi luoda myös omia raportteja yrityksen tarpeen mukaan. Raportteja on mahdollista jakaa myös taloyhtiön asukassivuille.

Taloyhtiöiden taloushallinto

Taloushallinnon toiminnot on suunniteltu juuri kiinteistöalan näkökulmasta. Hausvisen avulla hoidat myös osakeyhtiön liikekirjanpidon.

Tehokasta taloushallintoa

Järjestelmä automatisoi taloushallinnon toistuvat työvaiheet ja dokumentoi raportit reaaliaikaisesti ja vapauttaa aikaa asiantuntijuutta vaativiin työtehtäviin.

Taloushallinnon ratkaisut

Kirjanpito

Hausvise tarjoaa monipuolisen ja kattavan työkalun kirjanpidon tarpeisiin. Järjestelmä kokoaa kirjanpidon aineistot automaattisesti ja tukee kiinteistöalan taloushallinnon erikoistarpeita. Hausvisen kirjanpidon automaatioiden avulla vähennät manuaalisen työn määrää ja laajan raportointityökalun avulla voit keskittyä ennakoivaan talousjohtamiseen.

Budjetointi

Järjestelmässä myös budjetoinnin hoitaminen on helppoa erillisen budjetointi-osion avulla. Budjetoinnissa luodut tiedot voidaan siirtää automaattisesti myös kirjanpitoon, mikä tekee taloushallinnosta suunnitelmallista ja tehokasta.

Ostoreskontra

Ostoreskontrassa seuraat helposti kaikkien hallinnoimiesi kohteiden ostolaskujen tilaa ja etenemistä. Hausvisessa maksatusprosessi on pitkälle automatisoitu ja järjestelmä helpottaa kirjanpitoa luomalla ostolaskujen pohjalta kirjanpidon tositteet automaattisesti.

Tilinpäätös

Hausvisessa tilinpäätösasiakirjojen muodostaminen on helppoa ohjaavan rakenteen ansiosta. Järjestelmä ohjeistaa käyttäjää vaiheittain tilinpäätöksen teossa ja tilikauden päättämiseen tarvittavat tiedot voidaan noutaa automaattisesti järjestelmästä.

Kiinnostuitko?

Varaa esittely