Mikä on Hausvise?

Markkinoiden tehokkain ja kattavin kiinteistönhallintajärjestelmä isännöinnin tarpeisiin

Hausvise-isännöintijärjestelmä sisältää monipuolisia toimintoja, jotka helpottavat ja automatisoivat isännöinnin päivittäisiä tehtäviä.

Automatisoinnin avulla isännöintitoimiston ammattilaisten aika vapautuu kiinteistöjen omistaja-arvon optimointiin ja ennakoivaan talousjohtamiseen.

Hausvise isännöintijärjestelmä yhdistää isännöinnin ja taloyhtiön

  • toiminnanohjauksen
  • taloushallinnon
  • nykyaikaiset asukaspalvelut.

Kokonaisuuteen sisältyvät aina kaikki järjestelmän ominaisuudet ilman erillisten osien ostoa.

hausvise isännöintijärjestelmä isännöinnin järjestelmä

Hausvise isännöintijärjestelmä – Kaikki tarvitsemasi ominaisuudet ja vielä enemmän

Hausvise toimii tiedon hermokeskuksena, johon toteutetaan jatkuvasti uusia ominaisuuksia ja optimoidaan olemassa olevia toiminnallisuuksia parantamaan isännöintitoimiston arjen sujuvuutta. Hausvisea tehdään asiakkaille ja järjestelmää on kehitetty asiakkaiden toiveita kuunnellen koko sen olemassaolon ajan.

Kumppaneiden ratkaisut täydentävät asiakkaan käyttökokemuksen ja kumppanit mahdollistavat omilla palveluillaan isännöintialan laajimman kokonaisuuden taloyhtiön toiminnanohjaukseen, taloushallintoon ja asukaspalveluiden käyttöön.

Hausvisen asiantunteva asiakastuki auttaa eteen tulevissa arjen haasteissa ja olemme asiakkaan mukana myös käyttöönoton jälkeen. Autamme asiakasta uusien ominaisuuksien haltuunotossa sekä saamaan ylivertaisen kilpailuedun omaan liiketoimintaansa Hausvisen käyttäjänä myös käyttöönoton jälkeen.

Haluatko lisätietoa?

Katso video: Hausvise viestinnän keskuksena

Digitaalinen ja tehokas vuorovaikutus on osa Hausvisen ydintä. Kun eri osapuolten välinen viestintä ja vuorovaikutus on toimivaa, helpottuu niin isännöintitoimiston kuin myös asukkaidenkin arki. Ne isännöintiyritykset, jotka ovat vuorovaikutuksessa ja viestinnässä muita edellä, saavat selkeän kilpailuedun.

Katso videoiltamme, miten Hausvise toimii tiedon ja viestinnän keskuksena osana jokapäiväistä isännöinnin arkea.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!