Kumppanit

Tältä sivulta löydät kumppanit, joiden kanssa Festum Software ja Hausvise tekevät yhteistyötä.

Festumin yhteistyökumppaneita:

Apix Messaging Oy

Apix on luotettava kumppanisi, kun tarvitset verkkolaskutuksen tai muun digitaalisen sanomanvälityksen huippuasiantuntijaa. Laadukkaat ja helppokäyttöiset ratkaisumme soveltuvat kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille. Palvelemme joustavasti, nopeasti ja ammattitaitoisesti – ystävällisyydestä tinkimättä.

apix_somelogo-300x157

Briox Oy

Briox tarjoaa taloushallinnon työkaluja, kuten kirjanpitoa, sähköistä laskutusta sekä raportointityökaluja. Brioxin asiakkaita ovat tilitoimistot, pienet ja keskisuuret yritykset, koulut sekä yhdistykset. Briox toimii Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Briox on perustettu vuonna 2010 ja sen pääkonttori on Växjössä, Ruotsissa. Briox AB (BRIOX) on listattu NGM Nordic MTF:ssä.

iDiD digital signage

Kotimainen iDiD kehittää ja markkinoi infonäyttöjen sisällönhallintaan tarkoitettua iDiD-järjestelmää, joka tekee viestinnästä vaivatonta ja helposti hallittavaa. Viestinnän digitalisointi on kustannustehokas ratkaisu ja digitaaliset rappunäytöt tavoittavat ohikulkevat asukkaat helposti. Näyttöjen myötä viestintä on aina ajan tasalla ja erilaisiin viestinnän tarpeisiin pystytään reagoimaan lyhyelläkin varoitusajalla.

CIRCLE LOGO RGB

Isännöintiliitto

Isännöintiliitto toimii isännöitsijöiden ja isännöintipalveluja tuottavien yritysten ja yhteisöjen valtakunnallisena etujärjestönä. Isännöintiliitto luo isännöinnille menestymisen edellytyksiä ja auttaa alaa vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin.

LeakLook

LeakLookin huoleton vesiturvapalvelu tarjoaa kotitalouksille paitsi läpinäkyvyyttä vedenkulutukseen, myös kustannustehokasta kodin vesiturvaa. LeakLook-palvelu koostuu vesimittarinlukijasta sekä hälytyspalvelusta.

Palvelu soveltuu käytettäväksi omakotitalojen lisäksi myös isommissa kiinteistöissä, kuten asunto-osakeyhtiöissä, teollisuuskiinteistöissä ja liikekiinteistöissä.

One4all Finland Oy

One4all Finland Oy on suomalainen kasvuyritys, joka kehittää ja tuottaa digitaalisia ratkaisuja asumisviihtyvyyden ja tuloksellisen kiinteistönpidon varmistamiseen ja parantamiseen. Digitaalisten porrasnäyttöjen ja palvelujen avulla tuot taloyhtiön asukasviestinnän ja asukaspalvelut nykypäivään, nopeutat asiakaspalvelua sekä parannat asukkaiden tyytyväisyyttä.

One4all

Verto

Verto on markkinoiden älykkäin vedenmittausjärjestelmä ja Suomen johtava vedenkulutustiedon asiantuntija. Huoneistokohtaiset ja etäluettavat Verto-vedenmittausjärjestelmät suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa yli 35 vuoden kokemuksella.

Sastamalan pääkonttorin lisäksi Vertolla on toimipisteet Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Vertolla on yli 350 000 asiakasta ja se on Suomen markkinajohtaja.

Verto_logo_rgb_valktipat

Uusi yhteistyö mielessä?

Ota yhteyttä »