Hausvise-matka 2024

Hausvisen matka urheilukaupunkien sykkeessä

Vuonna 2024 Hausvise lähtee maailmanympärys matkalle, jossa urheilu ja joukkuehenki ohjaavat kehityksemme suuntaa.

Yhdistämme jälleen isännöinnin, kiinteistöhallinnan ja ohjelmistoalan tuoreimman osaamisen, kuljettaen asiakkaitamme kohti entistä sujuvampia työrutiineja. Tänä vuonna, urheilun maailmasta ammentavien teemojemme siivittämänä, tuomme asiakkaillemme käyttöön monia uusia päivityksiä ja ominaisuuksia, jotka parantavat Hausvise-järjestelmän toimivuutta ja käyttäjäystävällisyyttä.

Vuoden 2024 päivityksissä hyödynnämme urheilumaailman dynamismia ja tiimityön tärkeyttä inspiroimassa kuutta ainutlaatuista julkaisuamme, jotka edesauttavat työn tehokkuutta ja luovat lisäarvoa isännöintiin.

Nämä päivitykset ovat suunniteltu niin, että niiden myötä Hausvisesta muotoutuu entistäkin käyttäjäystävällisempi ja käyttökokemusta parantava järjestelmä. Ne tukevat niin isännöitsijöiden työpäiviä, lisäten tarmoa ja sporttista ketteryyttä järjestelmän käyttöön.

Luvassa on vuosi, joka tuo esille miten kilpailuhenki ja tiimin tukema ponnistus voivat muuttaa pelikenttää – ja tässä tapauksessa, isännöinnin digitalisaation kenttää. Jokainen päivitys on kuin oma mestaruuskisansa, jonka haluamme omistaa asiakkaidemme menestykselle.

Astu mukaan Hausvisen urheilulliselle maailmanympärys matkalle vuonna 2024. Tutustu tällä matkasivulla siihen, miten Hausvise kehittyessään tukee asiakkaidemme onnistumista ja tuo lisäarvoa niin päivittäiseen työhön kuin pitkäaikaisiin tavoitteisiinkin. Valmistaudu vuoteen täynnä energiaa, kehitystä ja yhteistyötä – seuratkaa matkaamme ja pysykää ajan tasalla jokaisesta etapista aina maaliviivalle saakka!

Kohti vuoden 2024 huipentumia – Tutustu etappeihimme ja päivityksiimme

Vuoden 2024 seikkailumme sisältää kuusi ainutlaatuista etappia, joissa jokaisessa Hausvise ottaa harppauksia eteenpäin käyttökokemuksen ja järjestelmän jatkuvassa kehityksessä. Jokainen päivitys on suunnattu palvelemaan isännöinnin tarpeita yhä paremmin. Sukella mukaan päivitystarinoihimme tästä:

Ota yhteyttä!