Skip to content

Sibiu -webinaari 16.10.2024

Tehoa tilinpäätöskauteen – SIBIU

Tilinpäätöskausi lähestyy, ja sen vuoksi seuraava Hausvise-julkaisu SIBIU keskittyykin tilinpäätökseen liittyviin kokonaisuuksiin ja prosesseihin. Lisäksi julkaisu tuo selkeyttä ja parannuksia mm. taloyhtiön ja isännöinnin väliseen viestintään ja tiedon jakamiseen. Tutustu julkaisun kiinnostavimpiin tärppeihin tällä sivulla ja ilmoittaudu julkaisuwebinaariin kuulemaan kaikki tärkeimmät uudistukset. Vuoden 2024 Hausvise-matkamme jatkuu kohti Romanian Sibiu-kaupunkia viikolla 42.

SIBIU -julkaisun tärpit

Tilinpäätöskauden toimia tehostavat uudistukset

Tilinpäätöskauteen liittyviä kokonaisuuksia ja osa-alueita parannetaan Sibiun myötä useilla kehityksillä. Esimerkiksi tilinpäätökseen liittyvien dokumenttien hallintaa virtaviivaistetaan ja selkeytetään, sekä prosessien yleistä käyttäjäystävällisyyttä parannetaan.

Kululasku taloyhtiölle asukassivuilta

Taloyhtiön kululaskujen ilmoittaminen isännöinnille helpottuu uuden lomakkeen avulla, tehostaen taloyhtiön ja isännöinnin välistä toimintaa. Uudistus mahdollistaa sen, että taloyhtiön kululaskuja voidaan syöttää asukassivujen kautta, josta ne tulevat kootusti Hausvisen isännöintiin jatkotoimia varten. Isännöintitoimiston ei tarvitse näin syöttää kuitteja manuaalisesti vaikkapa sähköpostiin tulleiden kuittien perusteella, kun kululaskut syötetään lomakkeen avulla yhdennäköisinä ja tarvittavilla tiedoilla.

Yrityskohtainen kansilehti yhtiökokouskutsuihin

Pian lähestyvää yhtiökokousaikaa silmällä pitäen tuomme Hausviseen Sibiu-julkaisussa uutta myös postituspalveluun. Parannuksen myötä yhtiökokouskutsuhin voidaan valita yrityskohtainen kansilehti, joka selkeyttää kutsuja taloyhtiön osapuolille ja tukee yrityksesi omaa brändiä entistä paremmin.

Sekä paljon muuta!

Edellä mainittujen parannusten lisäksi järjestelmään tehdään useita päivityksiä mm. Kirjanpidon, ostolaskujen kierrätyksen ja myyntilaskutuksen toimintoihin. Päivityskokonaisuuden tarkemmat tiedot ovat asiakkaidemme tarkasteltavissa julkaisukoosteessa järjestelmän pääsivulla julkaisun yhteydessä webinaarin jälkeisenä päivänä 17.10.2024.

Sibiu-webinaarin tallenne