Skip to content

Webinaari: Näin valmistaudut huoneistotietojärjestelmän tuloon

Hausvise tapahtumat | Webinaari: Näin valmistaudut huoneistotietojärjestelmän tuloon

Isännöintialalla puhaltavat muutosten tuulet, kun ala on siirtymässä sähköiseen huoneistotietojärjestelmään. Kyseessä on valtionhallinnon hanke, jossa asunto-osakeyhtiöiden osakeluettelot siirretään Maanmittauslaitoksen sähköiseen järjestelmään. Taloyhtiöiden osakeluetteloiden siirtoon on aikaa 31.12.2023 asti.

Visma Sirius järjesti “Näin valmistaudut Huoneistotietojärjestelmän tuloon” -webinaarin 2.11. klo 9-10. Webinaarin aikana kävimme läpi, mitä Huoneistotietojärjestelmän käyttöönotto tarkoittaa Hausvisen ja Tampuurin käyttäjien näkökulmasta ja miten siihen voi valmistautua.

Webinaarissa kertomassa huoneistotietojärjestelmästä ja vastaamassa kysymyksiinne olivat Maanmittauslaitoksen johtava asiantuntija Markus Tast sekä Visma Siriuksen kumppanuusjohtaja Petri Harjula. Webinaarissa oli mahdollista esittää kysymyksiä.

Webinaaritallenne:

Tutustu esitysmateriaaliin tästä> 
Webinaarissa esitetyt kysymykset ja vastaukset tästä>

Lisäkoulutus: Hausvise ja Huoneistotietojärjestelmä (9.11.2022)

Yleisen HTJ-webinaarin lisäksi järjestimme Hausvise-asiakkaille jatko-osana erillisen “Hausvise ja Huoneistotietojärjestelmä” -verkkokoulutuksen 9.11.2022 klo 12.00-13.00. Koulutuksessa käytiin läpi Hausvisen toiminnot HTJ-tiedonsiirtoon liittyen. Hausvise-asiantuntijoina koulutuksessa toimivat Marjaana Kulmala ja Päivi Tulenheimo.

Webinaaritallenne:

Webinaarissa esitetyt kysymykset ja vastaukset tästä>