ASCOT 15.5.2024

Täyttä laukkaa kohti Britannian sydäntä – ASCOT

Hausvise-matkan seuraava kohde on Ascot – jokaisen hevosurheilun ystävän unelma. Ascot sijaitsee Britannian sydämessä Lontoon kupeessa, ja on tunnettu kauniista maalaismaisemistaan, sekä arvostetusta hevosurheilutapahtumasta; Royal Ascotista. Ascot ei ole vain hevosten voima- ja nopeuskilpailu, vaan myös sosiaalinen tapahtuma, jossa panostetaan etikettiin ja tyyliin.

Ascot tuo mukanaan teemansa mukaisesti nopeutta ja tyyliä, sillä tuomme julkaisussa Hausviseen mm. lisää käyttäjäystävällisyyttä laskutukseen, tehokkaampaa seurantaa vastikereskontraan, asukkaan tietojen päivittämisen parannuksia, sekä tyylikkään uudistuneen asumisen tietopankin.

Sekä paljon muuta!

Katso alta Ascot -julkaisun mehevimmät tärpit ja ilmoittaudu julkaisuwebinaariin kuulemaan enemmän julkaisun sisällöstä. Kaikki päivitykset ja parannukset on tarkasteltavissa webinaaria seuravana päivänä 16.5. järjestelmän infotaululta.

Hausvise Ascot

Webinaari: ASCOT-julkaisun uudet päivitykset

Katso 15.05.2024 klo 9.00-9.45 järjestetyn webinaarin tallenne, jossa käymme läpi tulevan Ascot-julkaisun tärkeimmät uudet päivitykset ja toiminnallisuudet Hausvisessa.

ASCOT -julkaisun tärpit

 

Käyttäjäystävällisempää laskutusta

Vastikelaskutuksen käyttäjäystävällisyys ja nopeus lähtee laukkaan automaatiolla. Uusi toiminto helpottaa sopimusten tavoitteiden muutosta nostamalla automaattisesti päivitettävän aikavälin laskut muokattavaksi. Näin säästetään aikaa ja saadaan sopimusten laskut määriteltyjen tavoitteiden mukaisiksi.

 

Kohdekohtaista kustomointia laskutukseen

Laskutuksen hallinnointia parannetaan tuomalla asetuksiin kohdekohtainen vuosilaskutuksen aikaväli.  Aikaväliä voi käyttää kätevästi hakuehtona esim. laskuja muodostaessa tai hakiessa. Tämän avulla voidaan varmistua, että kohteen yhteydessä käytetään aina oikeaa laskutusväliä, kun sitä ei enää tarvitse valita manuaalisesti.

 

Joustavampaa mittarilaskutusta

Ascotissa tuomme Hausviseen paljon toivotun mahdollisuuden sitoa mittari suoraan halutulle sopimukselle. Esimerkiksi yleistyneet sähköautojen latauspaikat voidaan nyt liittää sopimukselle sen sijaan, että ne olisivat sidottu tiettyyn huoneistoon. Muutos vapauttaa lukemalaskutusta palvelemaan entistä laajemmin erilaisia tarpeita ja tilanteita.

 

Asiakaspalvelua tietopankilla: Uudistunut asumisen tietopankki

Isännöinniltä kysytään paljon kysymyksiä liittyen taloyhtiöasumiseen. Uudistunut tietopankki vastaa lähes 600 asukkaan kysymykseen jo ennen kuin niitä kysytään, ja vapauttaa isännöinnin työaikaa muihin tehtäviin. Tuomme tietopankkiin Ascotin tyylistä inspiroituneena uuden visuaalisen ilmeen, joka helpottaa tiedon löytymistä ja lukemista entisestään.

Isännöintiliiton asumisen tietopankki on erinomainen apuväline esimerkiksi kesällä, kun toimistolla on vähemmän väkeä vastaamassa asukkaiden kysymyksiin. Ota palvelu käyttöösi Hausvisen verkkokaupasta ja saat ensimmäiset 3 kk veloituksetta! Lue lisää palvelusta Isännöintiliiton sivulta.

 

Monikanavaisempaa viestintää: Hausvise Mobiili

Osana Ascot -julkaisua tulemme tuomaan julkaisemaan Hausvise mobiilisovelluksen. Sovellus tukee täysivaltaisia asukassivuja tuoden Tiedotteet -osion asukkaiden mobiililaitteisiin, ja toimimalla helppona portaalina asukassivuille. Hausvise mobiili on käytettävissä automaattisesti kaikissa taloyhtiöissä, joissa asukassivut on käytössä. Mobiilisovellus tuo asukasviestintään jälleen yhden kanavan, mahdollistaen sen, että jokainen voi valita itselleen sopivimman vaihtoehdon.

Asukassivuille on jo nyt tuotu ennakkopäivityksenä uusi toiminto, jonka avulla asukas tai osakas voi itse tarkistaa tietonsa Omat tiedot-osiosta ja tarvittaessa ilmoittaa isännöintitoimistolle puuttuvat tiedot.

Tietojen ilmoittamisen jälkeen Hausviseen saapuu ilmoitus, jota klikkaamalla pääset päivittämään osapuolen tiedot. Katso lyhyt video, jossa näytämme miten tiedot päivitetään. Kehitämme jatkuvasti Hausvisen tietoturvaa ja tietojen päivittäminen toiminnon avulla varmistaa, ettei henkilötietoja jää esimerkiksi sähköpostiketjuun ja isännöintitoimisto pysyy perillä siitä, mitä osapuolitietoja on päivitetty.

Listasimme tähän artikkeliin asioita, jotka kannattaa huomioida ja huolehtia kuntoon ennen mobiilisovelluksen 16.5.2024 tapahtuvaa julkaisua.

 

Sekä paljon muuta!

Edellä mainittujen parannusten lisäksi järjestelmään tehdään useita päivityksiä mm. Isännöintiin, Kierrätykseen ja Myyntilaskutukseen. Päivityskokonaisuuden tarkemmat tiedot ovat asiakkaidemme tarkasteltavissa julkaisukoosteessa järjestelmän pääsivulla julkaisun yhteydessä webinaarin jälkeisenä päivänä 16.5.2024.

Vuoden 2024 jatkui toukokuussa kohti Britannian sydäntä ja vauhdikkaita hevoskisoja!

Minne matkamme suuntaa seuraavaksi?

Tutustu vuoden 2024 matkaamme ympäri maailman

Ota yhteyttä!