Hausvise

Mikä on Hausvise?

Hausvise-isännöintiohjelmisto on isännöintitoimiston työkalu, joka nopeuttaa ja tehostaa isännöinnin arkea. Hausvise yhdistää taloyhtiön toiminnanohjauksen, taloushallinnon ja nykyaikaiset asukaspalvelut yhteen helppokäyttöiseen pakettiin. Pakettiin sisältyvät aina kaikki järjestelmän ominaisuudet ilman erillisten osien ostoa.

Asiat yhdessä paikassa ja aina saatavilla

Taloyhtiöön liittyvä tieto ja dokumentaatio on Hausvisesta helposti löydettävissä ja jaettavissa taloyhtiön eri osapuolille. Järjestelmän avulla taloyhtiön ylläpidon, talouden ja keskeisten kulutuslukujen seuranta on helppoa ja vaivatonta.

Järjestelmä mahdollistaa tiedon jakamisen ja sähköisen asioinnin taloyhtiön ja isännöinnin välillä saumattomasti ja läpinäkyvästi. Tiedonhaku, viestintä ja asiointi on helppoa ja vaivatonta niin taloyhtiöön kuin omaan asumiseenkin liittyvissä asioissa.

Kaikki tarvitsemasi ominaisuudet ja vielä enemmän

Hausvisessa on huomioitu isännöintitoimiston ominaispiirteet ja sen kaikki ratkaisut on luotu isännöintitoimialan tarpeisiin. Esimerkiksi Hausvisen talousosio (mm. ostolaskujen käsittely ja budjetointi) on suunniteltu nimenomaan isännöinnin näkökulmasta, eikä vain yleisesti kaikkien yritysten käyttöön sopivaksi.

Hausvise avaa järjestelmään henkilökohtaisen näkymän eri roolien käyttäjille: isännöitsijä, kirjanpitäjä, kiinteistösihteeri, taloyhtiön hallituksen jäsen, asukas ja osakas saavat kaikki itselleen näkymän, jossa heitä koskevat asiat ovat helposti hoidettavissa.

Hausviseen on mahdollista liittää kolmansien osapuolien ratkaisuja, kuten etäkokouspalvelu, vesimittarien seurantapalvelu tai postituspalvelu.

Käytettävissäsi on aina uusin versio Hausvisesta.

Hausvise palvelee kaikkia taloyhtiön eri osapuolia

Isännöitsijä

Taloushallinto, budjetointi, raportointi, taloyhtiön tiedostopankki, tehtävienhallinta, asukasviestintä ja -palvelut

Taloyhtiö

Kiinteistön tiedot ja dokumentit, kulutusseuranta, hankkeet, taloustiedot, huoltohistoria, sähköinen hallitus

Asukas

Tiedotteet, sähköiset varauskalenterit, viestintä, huoltopyynnöt, muutostyöilmoitukset, oma talous, henkilökohtainen dokumenttipankki

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!