Hausvisella onnistut

Festum Softwaren isännöintiratkaisu mahdollistaa asukaspalveluiden uuden aikakauden.

Kiinteistöjohtamisen ja taloushallinnan ytimessä

Isännöitsijät hallinnoivat vuosittain taloyhtiöiden varoja noin 10 miljardin edestä. Samalla he tekevät yhden taloyhtiön osalta keskimäärin noin 200 000 € päätökset. Vastuullisessa tehtävässä korostuvat kiinteistöjohtaminen ja taloushallinto, mutta monesti aika kuluu asukkaiden palvelupyyntöjen selvittämiseen.

Isännöintijärjestelmämme Hausvise tarjoaa isännöitsijälle työvälineet, jotka mahdollistavat ajankäytön uudenlaisen aikakauden. Samalla se vapauttaa resursseja, kehittää ja ylläpitää taloyhtiöiden arvoa sekä lisää asumismukavuutta ja -turvallisuutta.

Tieto kaikkien saatavissa

Hausvisen ohjelmistoratkaisussa korostuu käyttäjäystävällisyys sekä selkeä tiedonhallinta ja jakaminen.
Haluatko kuulla lisää miten Hausvise voi palvella juuri sinua?

Asiakkaidemme kommentteja Hausvisesta

Isännöinti Kuvaja Oy

Samaan aikaan kun isännöinnin työtavat ovat olleet jo pitkään murroksessa, on sähköisten palveluiden tarve noussut selkeästi esille myös asiakkaiden toiveissa. Perinteisen paperisen viestinnän rinnalle on toivottu monipuolisempia tapoja asioida omaan asumiseen liittyvissä asioissa.

Vastatakseen yhä paremmin näihin odotuksiin, päätti Isännöinti Kuvaja Oy ottaa käyttöön Festumin Hausvise-isännöintiohjelman.

Lakean isännöinti

Lakean isännöinnin liiketoimintajohtajan Veikko Jokimäen mukaan Lakean isännöinnin taloushallinnan ohjelmisto vaati selkeää päivitystä: taloushallinnon ja isännöinnin toimet sijaitsivat epäkäytännöllisesti eri ohjelmistoissa, joka puolestaan hankaloitti jokapäiväistä työskentelyä.

Näin muodostui selkeä tarve päivittää ohjelmisto ratkaisuun, joka pystyisi tarjoamaan tarvittavat palvelut yhden ohjelmiston kautta.

Kiinteistöpalvelu, Loimaa Oy

Kiinteistöpalvelu Loimaa Oy:lle laadukkaan, ammattitaitoisen ja joustavan palvelun tarjoaminen on kunnia-asia. Vastatakseen yhä paremmin kiinteistöalan alati muuttuviin haasteisiin ja tarjotakseen asiakkailleen yhä parempaa palvelua päätti yritys lähteä Hausvise-isännöintijärjestelmän käyttäjksi.

Lue Kiinteistöpalvelu Loimaa Oy:n isännöitsijöiden Teemu Luodon ja Jukka Aaltosen kommentit Hausvisesta!

IHY isännöinti

Isännöintipalvelu Haaristo & Yrjänheikki Oy ryhtyi Festumin asiakkaaksi ja Hausvisen käyttäjäksi syksyllä 2017. IHY:n isännöitsijä Oskari Haaristo kertoo yrityksen kartoittaessa isännöinnin eri ohjelmistovaihtoehtoja Festumin kehittämän Hausvisen erottuneen muista kilpailijoista olemalla selkeästi uuden ajan tuote.

Lue kokonaisuudessaan referenssitarinasta, mitä IHYn isännöitsijä Oskari Haaristo kertoo yhteistyöstä Festumin kanssa.

Käyttäjäkohtaiset ominaisuudet kiinteistön ylläpidon eri tarpeisiin.

Hausvise on pitkään isännöinnin parissa työtä tehneen Festum Softwaren uuden aikakauden ratkaisu, joka nopeuttaa ja tehostaa isännöinnin arkea sekä mahdollistaa uudenlaiset taloyhtiön asukaspalvelut. Ohjelmaa on kehitetty alan johtavien asiantuntijoiden kanssa vuodesta 2016. Tuloksena on helppokäyttöinen ja reaaliaikainen isännöintiohjelma, joka palvelee niin isännöitsijöitä, taloyhtiön luottamushenkilöitä kuin asukkaitakin.

isännöitsijä symbol

ISÄNNÖITSIJÄ

Hausvise yhdistää toiminnanohjauksen, taloushallinnon ja taloyhtiön viestinnän yhteen pakettiin. Taloyhtiöön liittyvä tieto ja dokumentaatio on helposti löydettävissä ja jaettavissa taloyhtiön eri osapuolille.

Lue lisää!

taloyhtiö symbol

TALOYHTIÖ

Hausvise avaa henkilökohtaisen näkymän niin asukkaille, osakkaille kuin hallitukselle. Tiedonhaku, viestintä ja asiointi on helppoa ja vaivatonta niin taloyhtiöön kuin omaan asumiseenkin liittyvissä asioissa.

Lue lisää!

asukas symbol

ASUKAS

Hausvisen avulla pysyt ajan tasalla taloyhtiön päivittäisissä asioissa, tarkistat huoneistoasi koskevat asiat sekä asioit sähköisesti isännöintitoimiston kanssa kätevästi mobiilisovelluksen avulla.

Lue lisää!

Aloita isännöinnin uusi aika.

Tilaa esittely »