Mikä on Hausvise?

Markkinoiden tehokkain ja kattavin järjestelmä isännöinnin tarpeisiin

Hausvise-isännöintijärjestelmä sisältää monipuolisia toimintoja, jotka helpottavat ja automatisoivat isännöinnin päivittäisiä tehtäviä.

Automatisoinnin avulla isännöintitoimiston ammattilaisten aika vapautuu kiinteistöjen omistaja-arvon optimointiin ja ennakoivaan talousjohtamiseen.

Hausvise isännöintijärjestelmä yhdistää isännöinnin ja taloyhtiön

  • toiminnanohjauksen
  • taloushallinnon
  • nykyaikaiset asukaspalvelut.

Kokonaisuuteen sisältyvät aina kaikki järjestelmän ominaisuudet ilman erillisten osien ostoa.

hausvise isännöintijärjestelmä isännöinnin järjestelmä

Hausvise isännöintijärjestelmä – Kaikki tarvitsemasi ominaisuudet ja vielä enemmän

Hausvise toimii tiedon hermokeskuksena, johon toteutetaan jatkuvasti uusia ominaisuuksia ja optimoidaan olemassa olevia toiminnallisuuksia parantamaan isännöintitoimiston arjen sujuvuutta. Hausvisea tehdään asiakkaille ja järjestelmää on kehitetty asiakkaiden toiveita kuunnellen koko sen olemassaolon ajan.

Kumppaneiden ratkaisut täydentävät asiakkaan käyttökokemuksen ja kumppanit mahdollistavat omilla palveluillaan isännöintialan laajimman kokonaisuuden taloyhtiön toiminnanohjaukseen, taloushallintoon ja asukaspalveluiden käyttöön.

Hausvisen asiantunteva asiakastuki auttaa eteen tulevissa arjen haasteissa ja olemme asiakkaan mukana myös käyttöönoton jälkeen. Autamme asiakasta uusien ominaisuuksien haltuunotossa sekä saamaan ylivertaisen kilpailuedun omaan liiketoimintaansa Hausvisen käyttäjänä myös käyttöönoton jälkeen.

Haluatko lisätietoa?

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!