LIMBURG (20.3.2024)

Vauhdilla kohti Alankomaiden kukkuloita – LIMBURG

Hausvisen seuraava etappi vie meidät Alankomaiden Limburgiin – viehättävään ja historialliseen provinssiin maan eteläosissa, joka tunnetaan myös yhtenä pyöräilyn mekkana Euroopassa. Limburgissa lähtölaukaus kuuluu joka vuosi yhdelle tunnetuimmista pyöräkilpailuista – kylien ja kukkuloiden lomassa käytävälle Amstel Gold Racelle.

Limburg, joka on tunnettu mäkisistä maisemistaan ja viehättävistä kylistään, on ihanteellinen paikka pyöräilijöille. Kapeat tiet ja mäkinen luonto tarjoavat erinomaiset, mutta samalla haastavat puitteet sekä ammattilaisille että harrastajille.  Amstel Gold Race on yksi kalenterivuoden kohokohdista Limburgissa. Kilpailu tuo mukanaan tuhansittain pyöräilyfaneja seuraamaan jännittävää kilpailua, jossa pyöräilijät kohtaavat alueen haastavat mäet. Myös Visman oma tiimi on ollut useasti kamppailemassa voitosta huipputasokkaassa porukassa.

Limburg ei ole vain pyöräilijöiden paratiisi, vaan se tarjoaa myös paljon muuta nähtävää ja koettavaa. Historialliset rakennukset, viehättävät kylät ja upeat linnat tekevät alueesta näkemisen ja kokemisen arvoisen.

Joten, lähde mukaan Hausvisen matkaan, tartu pyörän sarviin ja lähde kanssamme polkemaan Limburgin kukkuloille! LIMBURG -päivitysjulkaisu polkaisee uutta vauhtia Hausvisen vastikereskontraan ja budjetointiin. Lisäksi tuomme parannuksia mm. isännöinnin ja myyntilaskutuksen toiminnallisuuksiin.

Hausvise-matkan 2024 seuraava etappi – Limburgin kukkulat saavutetaan viikolla 12.

Laskujen liitteiden lisäämiseen uusia toimintoja

Maaliskuun Limburg-julkaisussa Hausvisen laskujen mukana toimitettavien liitteiden lisäystä parannetaan uusilla toiminnoilla. Uudistukset tekevät laskutusprosessista tehokkaamman ja nopeamman, vähentävät ylimääräisten liitteiden postitusten tarvetta ja parantavat asiakaspalvelua tarjoamalla ajantasaiset liitteet suoraan laskujen yhteydessä laskutavasta huolimatta.

 

Parannuksia kausilaskujen päivittämiseen

Kausilaskujen korvaamista ja luomista parannetaan Limburgissa. Tulevat muutokset vähentävät manuaalista työmäärää, nopettavat laskujen korvaus- ja luontiprosessia, parantavat laskujen seurantaa, sekä helpottavat muutosten hallintaa.

 

Tehokkaampaa hallinnointia vastikereskontraan

Vastikereskontran kohdistusnäytölle tuodaan lisää tietoa ja hallintamahdollisuuksia, jotka helpottavat ja nopeuttavat suoritusten käsittelyä. Muun muassa näytön aikarajausta voidaan jatkossa muuttaa sopimuskohtaisten tarpeiden mukaan suoraan käsiteltävällä näytöllä. 

 

Värilliset tiedotteet ja yhtiökokouskutsut postituspalveluun

Postituspalvelun kautta lähetettäviä tiedotteita ja yhtiökokouskutsuja voi  lähettää jatkossa myös värillisenä. Viimeistellymmän ulkomuodon lisäksi voit hyödyntää värejä esim. selkeyttämään tietoa erilaisissa kaavioissa tai havainnollistavissa kuvissa.

 

Asukassivujen Hallitus -näkymään lisää raportteja

Asukassivujen Hallitus-osioon haettaviin raportteihin tuodaan uusina talousarviovertailu ja talousarviovertailu tileittäin -raportit, joiden avulla hallitus voi halutessaan seurata budjetin toteutumista.

 

Sekä paljon muuta!

Edellä mainittujen parannusten lisäksi järjestelmään on tehty useita päivityksiä mm. Isännöintiin, Budjetointiin, Kirjanpitoon ja Myyntilaskutukseen.

Päivityskokonaisuuden tarkemmat tiedot ovat asiakkaidemme tarkasteltavissa julkaisukoosteessa järjestelmän pääsivulla julkaisun yhteydessä 21.3.2024.

Hausvise-matkan 2024 seuraava etappi – Limburgin kukkulat saavutetaan viikolla 12.

Minne matkamme suuntaa seuraavaksi?

Tutustu vuoden 2024 matkaamme ympäri maailman

Ota yhteyttä!