ROSARIO (25.1.2024)

Vuoden 2024 matka alkaa sydämellisestä jalkapallokaupungista – ROSARIO

Hausvisen vuoden 2024 matka polkaistaan käyntiin Rosariossa, eloisassa kaupungissa, joka pulppuaa jalkapallon intohimoa ja on synnyttänyt monia suuria futistähtiä. Lionel Messin syntymäkaupunkina Rosario on syvästi juurtunut jalkapallokulttuuriin, ja tämä energia välittyy kaikessa kaupungin tekemisessä, vetovoimaisista kaduistaan yhteisönsä yhteenkuuluvuuteen.

Rosario on tunnettu vahvasta kulttuuristaan ja elämänmakuisesta ilmapiiristään, joka heijastuu myös kukoistavassa kaupunkielämässä. Se tarjoaa tuulahduksen Etelä-Amerikkalaista charmia, olipa kyse sitten värikkäästä katumarkkinasta tai intensiivisestä jalkapallo-ottelusta paikallisen jengin kotistadionilla.

Aloittaessamme matkaamme Rosarion jalkapallolegendojen jalanjäljissä, Hausvise on valmiina esittelemään vuoden ensimmäisen päivityskokonaisuuden. Pitäen mielessä jalkapallokentän strategiat ja pelisilmän, olemme keskittäneet voimavaramme tuomalla pelin muuttavia ominaisuuksia asukassivuillemme, hallitusnäkymään, budjetointityökaluihimme sekä Huoneistotietojärjestelmän toiminnallisuuksiin – kuin tarkasti sijoitetut syötöt, jotka luovat mahdollisuuksia ratkaiseville maalipaikoille.

Onnistunut isännöinti on joukkuepeliä, ja Hausvisen Rosario-päivitys on suunniteltu tukemaan isännöitsijöiden yhteistyötä – antaen heille työkalut, joilla pelata hallitusti ja tehokkaasti. Kuten tärkeät vapaapotkut ja strategiset kuvioharhautukset kentällä, niin myös Hausvisen uudet parannukset palvelevat tiimimme maaleja: sujuvampaa arkea, läpinäkyvämpää viestintää ja tarkkaa sekä luotettavaa talouden hallintaa.

Tutustu Rosario-julkaisun uusiin ominaisuuksiin, ja liity joukkueeseemme, kun Hausvise ottaa ensimmäiset askeleet kohti vuoden 2024 suuria voittoja. Aloitamme pelimme täällä, joten ei muuta kuin pallo liikkeelle!

Vuoden 2024 matkamme aloitettiin viikolla 4, ottamalla suunta etelän lämpöön ja jalkapallon sydämeen Argentiinan Rosarion kaupunkiin.

Minne matkamme suuntaa seuraavaksi?

Tutustu vuoden 2024 matkaamme ympäri maailman

Ota yhteyttä!