Skip to content

Lepo Isännöinti

”Hausvise-järjestelmässä meillä on kaikki tarvittavat isännöintiin ja kirjanpitoon liittyvät toiminnot saman ohjelman alla.”

LePo Isännöinti Oy tarjoaa luotettavaa ja joustavaa isännöintipalvelua kaiken kokoisille talo- ja kiinteistöyhtiöille Seinäjoen, Kurikan ja ympäristökuntien alueella.

Liiketoiminnan vahva kasvu sai Lepo Isännöinnin väen miettimään järjestelmän vaihtamista, jotta isännöinnin- ja kirjanpidon toimet saataisiin yhteen pakettiin. Valinta osui Hausviseen, jonka ominaisuudet ovat sitemmin vakuuttaneet valinnan olleen oikea. Esimerkiksi asukassivujen mahdollistama läpinäkyvyys on tuonut paljon hyvää palautetta asiakkailta ja se on toiminut jopa etuna isännöintitoimiston palveluita markkinoitaessa.

Katso videolta, mitä LePo Isännöinnin Kaarina Lehtomäki, Kari Polari ja Mikael Klockars kertovat Hausvise-isännöintijärjestelmän käytöstä ja millaisia hyötyjä järjestelmä on tuonut isännöinnin arkeen.

Otitko käyttöön uuden isännöintijärjestelmän – tai onko sellaiseen siirtyminen ajatuksen tasolla? Lue blogistamme miten saat parhaan hyödyn irti uudesta järjestelmästä. 

Kiinnostaako Hausvise?

Kiinnostuitko Hausvise isännöintijärjestelmästä? Ota yhteyttä myyjiimme ja pyydä maksuton esittely, niin tutkitaan yhdessä miten Hausvise voisi tehostaa sinun liiketoimintaasi!

Varaa esittely