Skip to content

Hausvise mobiilisovellus tulee – Isännöitsijän muistilista

Hausvise blogi | Hausvise mobiili Isännöitsijälle

Asukassivut ovat tähän asti toimineet selainpohjaisesti, ja uusista tiedotteista ilmoittaminen on tapahtunut sähköpostin kautta. Nykypäivänä ihmiset hoitavat suuren osan elämänsä asioista puhelimellaan, missä vain ja juuri silloin kuin heille sopii. Vastataksemme tähän tarpeeseen entistä paremmin, olemme julkaisseet Hausvise mobiilisovelluksen.

Hausvise mobiili on ladattavissa Play-kaupasta ja nyt myös App-storesta!

Sovellus tukee täysivaltaisia asukassivuja tuoden Tiedotteet ja Viestit -osiot asukkaiden mobiililaitteisiin, ja toimimalla helppona portaalina asukassivuille. Hausvise mobiili on käytettävissä automaattisesti kaikissa taloyhtiöissä, joissa asukassivut on käytössä. 

Mobiilisovelluksen kautta taloyhtiön tiedotteet, viestit ja asumiseen sekä osakkuuteen liittyvät asiat ovat jatkossa helposti puhelimen välityksellä saatavilla, missä ja milloin vain.

Jotta sovelluksen käyttöönotto on kaikkien osapuolten osalta mahdollisimman sujuvaa, kannattaa asiasta tiedottaminen aloittaa jo hyvissä ajoin. Listasimme alle asioita, jotka kannattaa huomioida ja huolehtia kuntoon ennen toukokuun puolivälissä tapahtuvaa julkaisua.

Isännöitsijä – huomioi nämä asiat ennen mobiilin käyttöönottoa

  • Käy läpi, missä taloyhtiöissä asukassivut ovat käytössä.
    • Päivitä lista tarvittaessa ajantasaiseksi ja tarkoituksenmukaiseksi
    • Näin teet sen helposti:
      • Siirry Hausvisessa Isännöinti > Asiakaspalvelu > Asukassivujen asetukset
      • Tarkista missä kohteissa asukassivut on päällä. (Taloyhtiöt joissa asukassivut on käytössä, on merkitty ✔️-merkillä)
  • Viesti asukassivuja käyttävien taloyhtiöiden asukkaille ja osakkaille tulevasta sovelluksesta
    • Lähetä taloyhtiöiden jäsenille tiedote aiheesta hyvissä ajoin ennen julkaisua, jotta asukkailla ja osakkailla on aikaa ilmoittaa puuttuvat tiedot isännöintitoimistolle sulavan käyttöönoton varmistamiseksi.
    • Viestinnässä teille on avuksi tiedotepohja, jota voitte muokata tarpeisiinne ja yrityksellenne sopivaksi. Tiedotepohjan löydät tämän artikkelin lopusta.
    • Lisäksi Hausvise Mobiililla on oma verkkosivunsa, josta löytyy lisätietoa ja ohjeistusta asukkaille: hausvise.fi/mobiili
  • Pyydä asukkaita ja osakkaita päivittämään sähköpostinsa ja syntymäaikansa asukassivuilla 
    • Hausvise mobiilin käyttöönotto vaatii, että Hausvise-osapuolelta löytyy sähköpostiosoite, sekä syntymäaika, jota tarvitaan vahvaan tunnistautumiseen.
    • Asukassivuille on tuotu uusi toiminto, jonka avulla asukas tai osakas voi itse tarkistaa tietonsa Omat tiedot-osiosta ja tarvittaessa ilmoittaa isännöintitoimistolle puuttuvat tiedot.
      • Tietojen ilmoittamisen jälkeen Hausviseen saapuu ilmoitus, jota klikkaamalla pääset päivittämään osapuolen tiedot. Katso lyhyt video, jossa näytämme miten tiedot päivitetään.
        • Kehitämme jatkuvasti Hausvisen tietoturvaa ja tietojen päivittämisen prosessi varmistaa, ettei henkilötietoja jää esimerkiksi sähköpostiketjuun ja isännöintitoimisto tietää mitä osapuolitietoja on päivitetty.
        • Suosittelemme syntymäajan ilmoittamiseen käytettävän uutta toimintoa esim. sähköpostin sijaan, koska sen avulla voit olla varma, että tiedot päivitetään tietoturvallisesti.
  • Ota Hausvisen Tiedotteet- ja Viestit -toiminnot tehokäyttöön ja tarjoa ensiluokkaista asiakaspalvelua ja asukasviestintää!
    • Jotta saat mobiilisovelluksesta kaiken hyödyn irti, kannattaa kaikki taloyhtiötä koskevat asiat nostaa Tiedotteet -osioon. Jos aiot lähettää tiedotteen postitse, sähköpostilla tai lisätä sen taloyhtiön julkisiin tiloihin – vie se myös tiedotteet -osioon, niin tieto kulkee nopeammin oikeille osapuolille, eikä tiedotteita jää huomaamatta esimerkiksi infotaululta arjen kiireessä.
    • Sähköpostien sijaan kannattaa harkita viestit -osion käyttöä, jolloin vastaanottaja saa tiedon uudesta viestistä haluamallaan tavalla: sähköpostitse tai mobiililla.

 Hausvise mobiilin tiedotepohja:

Hausvise mobiilisovellus

Hei!

Taloyhtiönne käytössä on Hausvisen asukassivut, joiden tueksi on julkaistu uusi Hausvise mobiilisovellus. Sovellus mahdollistaa taloyhtiötänne koskevien tiedotteiden vastaanottamisen ja Viestien tarkastelun suoraan mobiililaitteeseesi reaaliaikaisesti, missä tahansa oletkin. Sovellus tuo taskuusi Asukassivujen Tiedotteet-osion ja varmistaa notifikaatioilla sen, ettei tärkeät tiedotteet ja viestit jää sinulta huomaamatta. Lisäksi sovelluksesta pääsee kätevästi siirtymään laajemmille asukassivuille.

Mobiilisovellus on ladattavissa ilmaiseksi Google Play -kaupasta ja nyt myös App-storesta!

Ennen mobiilisovelluksen käyttöönottoa sinun tulee varmistaa, että isännöintitoimistollasi on ajantasainen sähköpostiosoitteesi, sekä syntymäaikasi. Nämä saat tarkistettua helposti asukassivujen “Omat tiedot” -osiossa. Jos syntymäaika puuttuu omista tiedoistasi, voit ilmoittaa sen isännöinnille kätevästi samasta näkymästä. Tietoja käytetään vahvaan tunnistautumiseen, joka vaaditaan Hausvise mobiiliin rekisteröitymistä varten.

Jos et ole vielä kirjautunut asukassivuille, pääset tekemään sen osoitteessa asukas.hausvise.fi mikäli olet ilmoittanut isännöintitoimistolle sähköpostiosoitteesi.

Taloyhtiön tiedotteiden vastaanottaminen ei edellytä Hausvise mobiilia, eli jatkamme edelleen myös perinteisten tiedotusmenetelmien hyödyntämistä.

Lue lisää: hausvise.fi/mobiili

Ystävällisin terveisin,
Isännöitsijä

Hausvisen mobiilisovelluksella asumisen asiat hoituvat entistä ketterämmin

Hausvisen uusi mobiilisovellus helpottaa sekä isännöitsijän että asukkaan arkea.

Lue lisää