HELSINKI

Helsingin Hulinaa: Hyppää messii Hausvisen matkaan Stadin hoodeille!

Hausvisen matka jatkuu kohti Helsinkiä – kaunista ja monipuolista pääkaupunkiamme, joka on täynnä elämää, kulttuuria ja upeita nähtävyyksiä. Helsinki on tunnettu maailmanluokan designista, arkkitehtuurista sekä luonnonläheisestä kaupunkiympäristöstään ja se on myös yksi maailman kärkikaupungeista elämänlaadun suhteen.

Kaupunki sijaitsee upealla paikalla Suomenlahden rannalla, ja sen saaristossa on lukuisia kauniita saaria ja niemiä. Helsinki tarjoaa vierailijoilleen monipuolisia kokemuksia aina historiallisista nähtävyyksistä moderneihin gallerioihin ja museoihin. Esimerkiksi Suomenlinnan merilinnoitus on yksi Helsingin tunnetuimmista ja vaikuttavimmista nähtävyyksistä, joka on myös UNESCO:n maailmanperintökohde.

Helsingin keskusta-alueella sijaitsevat monet merkittävät maamerkit, kuten Senaatintori, jossa kohoaa upea Tuomiokirkko, sekä historiallinen kauppatori, jossa voi nauttia tuoreista mansikoista ja muista paikallisista herkuista. Kallion kaupunginosa on tunnettu boheemista ilmapiiristään ja monipuolisesta ravintolatarjonnastaan, kun taas Töölönlahden ympäristö tarjoaa vehreitä puistoja ja kulttuurikohteita, kuten Finlandia-talon ja Kiasman modernin taiteen museon.

Helsingillä on myös vahva musiikin ja taiteen kulttuuri. Kaupungissa järjestetään lukuisia musiikkitapahtumia, konsertteja ja festivaaleja ympäri vuoden. Esimerkiksi Helsingin Juhlaviikot, tarjoavat monipuolista kulttuuriohjelmaa eri taiteenaloilta. Lisäksi kaupungissa on useita arvostettuja teattereita, kuten Kansallisteatteri ja Svenska Teatern.

Vuoden 2023 matka jatkuu Salosta kohti kaunista pääkaupunkiamme Helsinkiä.

Helsinki on myös vihreä kaupunki, jossa luonto on läsnä kaikkialla. Kaupungissa on lukuisia puistoja ja viheralueita, kuten Kaivopuisto, Sinebrychoffin puisto ja Kaisaniemen puisto, joissa voi rentoutua ja nauttia ulkoilusta. Lisäksi Helsingin ranta-alueet tarjoavat upeat mahdollisuudet meren läheisyyden hyödyntämiseen, kuten hiekkarannat ja ulkoilusaaret.

Hausvisen Helsinki-julkaisun pääteemana toimii asukaspalvelut ja asumisen sujuva arki. Julkaisussa Hausvisen asukaspalveluihin tuodaankin useita päivityksiä, jotka tekevät palveluiden käytöstä entistä sujuvampaa. Parannuksia tehdään mm. saunakalenteriin ja hallitusnäkymään, jonka lisäksi Oma Talous -osion käyttöliittymää on uudistettu merkittävästi. Liity mukaan webinaariimme kuulemaan, mitä kaikkea tuleva päivityskokonaisuus pitää sisällään!

Päivitetty Asukkaan opas

Lataa päivitetty asukkaan opas tästä linkistä, tai asukassivujen ℹ️ -opaspainikkeesta.

Minne matkamme suuntaa seuraavaksi?

Tutustu vuoden 2023 matkaamme Hausvisen kotiseudulle:

Ota yhteyttä!