ISOMÄKI

Matka Hausvisen kotiseudulle alkaa – ISOMÄKI 2022

Julkaisemme vuonna 2022 yhteensä kuusi päivityskokonaisuutta, joiden nimien teemana toimii matka Hausvisen kotiseudulle Poriin. Matkamme lähtee liikkeelle porilaisen urheilun ytimestä ja vuoden ensimmäisen julkaisumme nimi on ISOMÄKI 2022.

Isomäki on Porin kaupunginosa, johon keskittyy laajasti urheilu- ja virkistystoimintaa. Isomäessä sijaitseva urheilukeskus pitää sisällään mm. oivista lenkkimaastoistaan tunnetun Porin metsän, maauimalan, tekojääradan, tenniskenttiä, Porin stadionin sekä Porin Ässien kotihallina toimivan Isomäki-areenan.

Isomäki ja sen urheilullinen historia henkivät vahvasti laatusuorituksia ja periksiantamattomuutta. Myös Hausvisen kehityksessä töitä tehdään kovalla sykkeellä ja viikolla 4 toimme Hausviseen uuden päivityskokonaisuuden, jonka ansiosta asiakkaillamme on käytössään entistäkin laadukkaampi järjestelmä arjen suoritusten maksimointiin.

Katso video: ISOMÄKI 2022

Ensimmäisenä suuntaamme Isomäkeen, joka on tunnettu urheilumahdollisuuksistaan.

Isännöinnin arjen optimointia

ISOMÄKI 2022 -julkaisussa Hausvisen Isännöinti-sovellukseen on tehty parannuksia, jotka mahdollistavat isännöinnin arjen entistä tehokkaamman hoitamisen. Käyttöä tehostavia päivityksiä on tuotu mm. tiedostopankkiin ja tiedostojen jakamiseen, osakeluetteloon, sopimuksiin, maksupalautuksiin sekä asukashallintaan.

Tämän lisäksi mm. isännöitsijäntodistuksen luontia on optimoitu. Uusien päivitysten ansiosta liitetiedostojen lisääminen isännöitsijäntodistukselle voidaan jatkossa hoitaa kätevästi massatoimintona yksittäisen lisäämisen sijaan.

 

Laskutuksen tilanne entistä paremmin tiedossasi

Tammikuun julkaisussa myyntilaskutukseen on tehty parannuksia. Asiakkaillamme on jatkossa nähtävillään entistä selkeämmät tiedot laskutuksen etenemisestä ja siihen liittyvistä asioista. Samalla myös myyntilaskujen ja suoritusten tiliöintiä on päivitetty.

 

Tee toimintakertomuksen luonnista vaivatonta

Toimintakertomuksen luomiseen on tuotu uusi ratkaisu, joka mahdollistaa helppokäyttöisten toimintakertomuspohjien luomisen. Pohjien avulla toimintakertomuksen luonti on entistä helpompaa ja nopeampaa.

 

Nyt saa tuulettaa – tämä tehtiin yhdessä!

Porissa yhteisen tekemisen, tiimihengen ja periksiantamattomuuden keulakuvana toimii kaupungin oma jääkiekkojoukkue Porin Ässät. Ässille yleisön ja yhteisön tuki on aina ollut tärkeä voimavara, joka sytyttää joukkueen antamaan kaikkensa kaukalossa illasta toiseen.

Myös Hausvisen jatkuvassa kehityksessä töitä tehdään vahvalla yhteisellä tekemisellä. ISOMÄKI 2022 -kokonaisuus pitääkin sisällään useita toiminnallisuuksia, joita on kehitetty yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Yhteisen pelinrakentamisen kautta parannamme markkinoiden kokonaisvaltaisimman isännöintijärjestelmän käyttäjäkokemusta entisestään.

Isomäen urheilutunnelmiin ja maisemiin pääset uppoutumaan tästä:

ISOMÄKI 2022 toiminnallisuuksineen julkaistiin asiakkaidemme käyttöön 27.1.2022. ISOMÄKI 2022 -julkaisun tarkemmat päivitystiedot ovat asiakkaidemme tarkasteltavissa järjestelmän pääsivulla. Käy tutustumassa uusiin päivityksiin!

Minne matkamme suuntaa seuraavaksi?

Tutustu vuoden 2022 matkaamme Hausvisen kotiseudulle:

Ota yhteyttä!