KIRJURINLUOTO

Jokirannan vilskettä – KIRJURINLUOTO 2022

Seuraava kohde matkallamme löytyy aivan nuotin kantaman päästä Porin keskustasta, sillä seuraava Hausvise-julkaisu kantaa nimeä KIRJURINLUOTO 2022!

Kirjurinluoto, tai tuttavallisemmin Kirjuri tai Kirvatsi, on puistoalue Kokemäenjoen rannalla. Alue tunnetaan parhaiten alueella vuosittain järjestettävistä tapahtumista ja livemusiikista. Kesällä paikka herääkin todellisesti eloon, kun mm. Pori-Jazz, Iskelmäfestarit ja Porispere täyttävät alueen musiikilla ja iloisella festarikansalla. Mutta tiesitkö, että Kirjurissa on myös kesäteatteri, uimaranta sekä joukko erilaisia eläimiä?

Tässä paratiisimaisessa puistossa on lisäksi puitteet moniin suosittuihin kesälajeihin, joten Kirjuri on oikea ulkoilijan ja kulttuurin ystävän aarreaitta!

Kirjurissa vallitseva yhteisöllinen tunnelma on läsnä myös Hausvisen päivittäisessä kehityksessä ja tästä insipiroituneena tuommekin elokuun julkaisussamme järjestelmään suuren määrän juuri asiakkailtamme tulleita toiveita. Lähtekäämme siis matkaan kohti kesäistä Kirjurinluotoa, josta otamme mukaamme laajan kattauksen erilaisia ominaisuuksia ja parannuksia miltei jokaiseen Hausvise-sovellukseen.

Katso video: KIRJURINLUOTO 2022

Asiakkaiden toiveet keskiössä

KIRJURINLUOTO 2022 -päivitysjulkaisussa olemme koonneet yhteen asiakkaidemme toiveita, joista muodostamme laajan kokonaisuuden päivityksiä ja käyttömukavuutta lisääviä parannuksia. Elokuun julkaisussa asiakkaidemme toivomia päivityksiä on tuotu mm. Isännöinti- ja Kirjanpito-sovelluksiin sekä myyntilaskutukseen ja budjetointiin.

 

Isännöinnin käyttökokemuksen parannuksia

Elokuun julkaisussa Hausvisen Isännöinti-sovellukseen on tuotu useita parannuksia, jotka nopeuttavat ja suoraviivaistavat esimerkiksi tietojen selaamista. Lisäksi ylimääräisten tietojen ylläpitämisestä ja poistamisesta on tehty entistä helpompaa mm. tiedostopankissa sekä sopimuksien hallinnoinnissa.

 

Entistä tehokkaampaa asukashallintaa

Päivityskokonaisuuden yhteydessä myös asukashallintaa on kehitetty. Parannusten ansiosta mm. muuttavan asukkaan osoitetiedot voidaan jatkossa asettaa päivittymään automaattisesti järjestelmään merkityn muuttopäivän mukaan.

 

Lisätietoa näkyviin kierrätyksessä

Elokuun julkaisumme tuo tullessaan päivityksiä myös laskujen kierrätyksen puolelle. Uusia parannuksia ja lisäyksiä tehdään mm. toimittajarekisterin tietoihin, pankkitilien tarkistuksiin sekä yleiseen käytettävyyteen.

 

Mukana myös paljon muuta!

KIRJURINLUOTO 2022 julkaistiin asiakkaidemme käyttöön 18.8.2022. Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi Hausvisen käyttökokokemuksta on hiottu kokonaisvaltaisesti useilla muilla yksityiskohdilla. Edellä mainittujen päivitysten lisäksi parannuksia on tehty mm. myös kirjanpidon raporteille, osakeluetteloon, hankerahoitukseen sekä vastikereskontraan.

Päivityskokonaisuuden tarkemmat tiedot ovat asiakkaidemme tarkasteltavissa järjestelmän pääsivulla. Käy tutustumassa uusiin päivityksiin!

Kirjurinluodon puistoparatiisiin voit kurkata tästä:

Tutustu vuoden 2022 matkaamme Hausvisen kotiseudulle:

Ota yhteyttä!