PUUVILLA

Matkalla Hausvisen tukikohtaan – PUUVILLA 2022

Matkamme jatkuu joulukuussa PUUVILLA 2022 -julkaisun saapuessa Hausviseen. Jo yli sadan vuoden ajan Porin jokirannassa seissyt rakennus aloitti elämänsä puuvillatehtaana ja vuosien saatossa se on käynyt läpi monia muutoksia. Nykyään Puuvilla tunnetaan parhaiten Satakunnan suurimpana kauppakeskuksena. Rakennuksen tunnelmallisten tiiliseinien löytyy kauppapaikkojen lisäksi myös yritysten liiketiloja ja koulutusmahdollisuuksia.

Visma Siriuksen tuoreet toimistotilat sijaitsevat niin ikään tässä tunnelmallisessa keskuksessa aivan kokemäenjoen varrella. Hausvisen tukikohtana toimiva Puuvilla tarjoaakin oivallisen viimeisen pysähdyspaikan vuoden 2022 Hausvise-matkallamme.

Puuvillan innovatiivisesta ympäristöstä nappasimme mukaamme päivityksiä, jotka tekevät mm. laskutuksesta, tilinpäätösten tekemisestä ja tehtävien hallinnoinnista entistäkin vaivattomampaa ja tehokkaampaa.

Vuoden 2022 matka Hausvisen kotiseudulle huipentuu viikolla 49, kun siirrymme Kokemäenjoen yli kohti Porin Puuvillaa.

Tilinpäätöksen optimointia

Joulukuun julkaisussa tilinpäätöksen toimintoihin on tuotu useita järjestelmän käyttöä sujuvoittavia päivityksiä helpottamaan tilinpäätösajan kiireitä. Uusien päivitysten ansiosta esimerkiksi tilikauden kaikki raportit voidaan jatkossa muodostaa suoraan arkistoon kerralla yhtä painiketta käyttäen. Lisäksi parannuksia tehdään mm. tositerivien kirjaukseen, allekirjoitussivun asetuksiin, PDF-tiedostojen tallennukseen sekä yli- ja alijäämätietojen siirtymiseen seuraavalle tilikaudelle.

 

Massalaskutuksen ja e-laskujen lähetyksestä entistä sujuvampaa

Puuvillan mukana uutta tuodaan myös laskutuksen puolelle. E-laskujen massalähetyksen näkymää on selkeytetty lisäämällä mahdollisuus rajata laskuja näkymässä kohdekohtaisesti käsiteltäväksi. Lisäksi yksittäisten e-laskujen lähetykseen on lisätty uusia tarkistuksia, jotka ilmoittavat käyttäjälle ennen lähetystä, mikäli lähetettävän laskun eräpäivä on mennyt tai laskun tiedoissa on olennaisia puutteita.

 

HTJ-toimintojen päivityksiä

Hausvisen HTJ-toimintoja kehitetään jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden mukaan. Puuvilla-julkaisun mukana parannuksia on tehty mm. tietojen automaattiajoon, virheilmoituksiin sekä linkitysten, tietojen ja statusten näyttämiseen järjestelmässä. Jatkuvan kehityksen tavoitteena on vähentää asiakkaidemme manuaalisesti tehtävää työtä ja sujuvoittaa huoneistotietojärjestelmään liittyviä toimia.

 

Tietojen muutosten seurannasta helppoa muutoslokin avulla

Isännöinti-sovellukseen on lisätty mahdollisuus tarkastella eri osioiden tietoihin tehtyjä muutoksia muutoslokien kautta. Muutoslokien avulla käyttäjä voi helposti tarkastella muuttuneita tietoja sekä milloin ja kenen toimesta muutoksia on tehty.

 

Sekä useita muita parannuksia!

Edellä mainittujen parannusten lisäksi uusia päivityksiä on tuotu lisäksi mm. tehtävienhallintaan, sähköiseen allekirjoitukseen sekä ostolaskujen kierrätykseen.

PUUVILLA 2022 julkaistiin asiakkaidemme käyttöön pe 9.12.2022. Päivityskokonaisuuden tarkemmat tiedot ovat asiakkaidemme tarkasteltavissa järjestelmän pääsivulla. Käy tutustumassa uusiin päivityksiin!

Tutustu Hausvisen tukikohdan ympäristöön tästä:

Tutustu vuoden 2022 matkaamme Hausvisen kotiseudulle:

Ota yhteyttä!