REPOSAARI

Hausvise-matka jatkuu kohti rantakallioita – REPOSAARI 2022

Matka Hausvisen kotiseudulle jatkuu maaliskuussa merihenkisissä maisemissa ja seuraavan päivitysjulkaisumme nimi on REPOSAARI 2022.

Reposaari on Porin edustalla Selkämeren ulapalla sijaitseva saari, joka pitää sisällään oman idyllisen kaupunginosansa. Reposaari on tunnettu mm. satamamaisemistaan, tuulimyllyrivistöistään, tunnelmallisista puutaloistaan sekä värikkäästä paikallishistoriastaan. Reposaaren suojaisa ja syvä luonnonsatama on aikanaan ollut hyvin tunnettu välietappi Itämereltä saapuville laivoille, jotka jatkoivat matkaansa kohti Pohjanmaan jokisuistojen kauppapaikkoja. Tiesitkö, että vesireittien ja hyvän sijaintinsa vuoksi Reposaarta on ehdotettu jopa Suomen pääkaupungiksi 1700-luvulla?

Kevään edetessä alkavat jääkerroksen omaavat vesireitit sulamaan vapauttaen kaikenlaisten veneiden ja laivojen liikenteen. 24.3.2022 Hausviseen julkaistu päivityskokonaisuus pitää sisällään kauppalaivojen tuomia aarteita ja työkaluja, jotka jokainen Hausvise-asiakas saa käyttöönsä.

Katso video: REPOSAARI 2022

Seuraava kohteemme on tuulimyllyrivistöistään tunnettu ja uniikin maineen omaava Reposaari.

Visma Sign -allekirjoituspalvelu

Uuden päivityskokonaisuuden ansiosta Hausvisen sähköisessä allekirjoitustoiminnallisuudessa voidaan nyt käyttää myös Visma Sign -allekirjoituspalvelua. Visma Signin helppokäyttöinen palvelu mahdollistaa sopimusten ja dokumenttien sähköisen allekirjoittamisen luotettavasti hyödyntäen vahvaa tunnistautumista.

 

Vihko- ja nipputulosteet nyt käytettävissä Hausvisen postituspalvelussa

Hausvisen postituspalveluun on tuotu mahdollisuus lähettää myös vihko- ja nipputulosteita. Tämä mahdollistaa esimerkiksi yhtiökokousmateriaalin postittamisen yhteen nidotussa muodossa.

 

Päivityksiä Hausvisen asukasportaaliin

Reposaaren mukana Hausvisen henkilökohtaisille asukassivuille on tehty uusia parannuksia. Jatkossa Oma talous -osiossa asukkailla on tarkasteltavissaan aikaisempaa enemmän laskutietoja ja laskuja on nyt myös mahdollista tulostaa. Lisäksi asukassivuille on nyt mahdollista lisätä taloyhtiökohtaisia linkkejä, joiden avulla käyttäjiä voidaan ohjata kyseiseen taloyhtiöön liittyvään materiaaliin tai halutulle verkkosivulle.

 

Entistä sujuvampaa isännöintiä

Maaliskuun julkaisussa Hausvisen Isännöinti-sovellukseen on tuotu useita päivityksiä. Päivitykset kohdistuvat mm. isännöitsijäntodistukseen, hankerahoitukseen sekä autopaikkojen ja saunojen hallintaan. Uudet päivitykset sujuvoittavat järjestelmän jokapäiväistä käyttöä ja tekevät isännöinnin arjen hoitamisesta entistäkin tehokkaampaa.

Arjen käyttöä on tehostettu mm. tuomalla lainaosuusilmoituksiin viitenumero, jonka avulla lainaosuussuoritukset kohdistuvat suoraan tehdylle lainaosuusilmoitukselle hankerahoituksessa. Viitenumeron avulla helpotamme käyttäjän arkea vähentämällä manuaalisia työvaiheiden määrää entisestään.

 

Sekä useita muita päivityksiä!

Edellä mainittujen päivitysten lisäksi uusia toiminnallisuuksia ja parannuksia lisättiin mm. myös Pankki- ja Kirjanpito-sovelluksiin sekä yritystietojen hallintaan.

REPOSAARI 2022 -julkaisun tarkemmat päivitystiedot ovat asiakkaidemme tarkasteltavissa Hausvisen pääsivulla.

Reposaaren merentuoksuisiin maisemiin pääset uppoutumaan tästä:

REPOSAARI 2022 toiminnallisuuksineen julkaistiin asiakkaidemme käyttöön 23.3.2022. REPOSAARI 2022 -julkaisun tarkemmat päivitystiedot ovat asiakkaidemme tarkasteltavissa järjestelmän pääsivulla. Käy tutustumassa uusiin päivityksiin!

Minne matkamme suuntaa seuraavaksi?

Tutustu vuoden 2022 matkaamme Hausvisen kotiseudulle:

Ota yhteyttä!