RUOSNIEMI

Ruskan havinaa – RUOSNIEMI 2022

Hausvise-matka jatkuu syksyisissä tunnelmissa kohti kallioisia luonnonmaisemia, kun seuraava julkaisumme RUOSNIEMI 2022 saapuu asiakkaidemme käyttöön.

Ruosniemi on Porin pohjoispuolella sijaitseva kaupunginosa, joka pitää sisällään upeita maisemia ja monipuolisia liikuntapaikkoja. Ruosniemi tarjoaakin liikuntamahdollisuuksia mm. hiihtokeskuksen, maastopyöräratojen, frisbeegolfin ja lenkkimaastojen merkeissä. Lisäksi alue tunnetaan sen ytimessä sijaitsevasta Ankkalammesta, jonka äärellä erilaista majoituskokemusta etsivät voivat majoittua persoonallisissa Dome-teltoissa luonnosta ja tähtitaivaasta nauttien.

Ruosniemen kallioiden kupeesta nappaamme mukaamme päivityksiä, jotka tuovat helpotusta mm. tilinpäätösajan kiireisiin sekä isännöinnin arjen tehokkaampaan hoitamiseen.

Katso video: RUOSNIEMI 2022

Tehoa tilinpäätöksiin

RUOSNIEMI 2022 -julkaisun yhteydessä Hausvisen tilinpäätösprosessiin on tuotu useita parannuksia mm. aineistoihin, allekirjoituksiin ja yleiseen käytettävyyteen liittyen. Useiden asiakkaidemme toiveiden pohjalta toteutettujen päivitysten ansiosta tilinpäätösten tekeminen on jatkossa entistäkin helpompaa ja vaivattomampaa.

 

Parannuksia huoneistotietojärjestelmän ja Hausvisen väliseen rajapintaan

Huoneistotietojärjestelmän ja Hausvisen välistä tiedonsiirtoa ja rajapintaa on jälleen kehitetty eteenpäin. Päivityksiä on tehty mm. lokitietoihin sekä osakaslinkitykseen. Lisäksi tietojen päivittämiseen on lisätty uusi automaattiajo, joka päivittää huoneistotietojärjestelmästä tuotavat tiedot päivittäin automaattisesti Hausviseen.

 

Budjetoinnin päivityksiä

Lokakuun julkaisun yhteydessä uusia päivityksiä on tuotu myös budjetoinnin puolelle. Jatkossa budjeteista on mahdollista tehdä useita eri versioita, joiden avulla vaihtoehtoisten budjettiehdotusten esittämisen hallituksille voidaan hoitaa entistä helpommin.

 

Uusi Hausvise-API

Hausvise-API:n ensimmäinen versio on nyt julkaistu. API-rajapinta mahdollistaa Hausvisen datan hyödyntämisen kolmansien osapuolten palveluissa, kuten esimerkiksi infonäytöillä, kotisivuilla tai asiakkaan erillisillä asukaspalvelusivustoilla.

 

Sekä paljon muuta!

Edellä mainittujen parannusten lisäksi uusia päivityksiä on tuotu lisäksi mm. myyntilaskutukseen, ostolaskujen kierrätykseen, käyttäjänhallintaan, laskutukseen ja tietoturvaan.

RUOSNIEMI 2022 on julkaistiin asiakkaidemme käyttöön 13.10.2022. Päivityskokonaisuuden tarkemmat tiedot ovat asiakkaidemme tarkasteltavissa järjestelmän pääsivulla. Käy tutustumassa uusiin päivityksiin!

Ruosniemen syksyisiin tunnelmiin voit kurkata tästä:

Tutustu vuoden 2022 matkaamme Hausvisen kotiseudulle

Ota yhteyttä!