SALO

Salon kauneus paljastuu kesällä – Lähde Hausvisen kanssa matkaan kohti Saloa

Hausvisen vuoden 2023 matka jatkuu kohti Saloa – viehättävää ja historiallista kaupunkia Varsinais-Suomen sydämessä. Salo on tunnettu monista teollisuusyrityksistään, mutta sillä on myös rikas historia, joka ulottuu aina keskiajalle saakka.

Kaupunki sijaitsee Raaseporinjoen varrella, joka on ollut tärkeä liikenneväylä jo keskiajalla. Salo tunnettiin aikanaan tärkeänä kauppapaikkana, jossa käytiin kauppaa esimerkiksi turkiksilla, tervalla ja viljalla. Kaupunki on myös ollut merkittävä teollisuuskaupunki, joka on tuottanut muun muassa puutuotteita, elintarvikkeita ja elektroniikkaa.

Salo on säilyttänyt monia historiallisia kohteitaan, joista suosituin on Holstinmäen kartanoalue. Kaupungissa on myös useita muita vanhoja rakennuksia, kuten Rikalanmäen talo ja Ukselan kirkko, jotka ovat tärkeitä osia Saloa ympäröivää kulttuurihistoriaa.

Salo on myös suosittu matkailukohde erityisesti kesäisin, jolloin kaupungissa järjestetään useita erilaisia tapahtumia. Suosituimpia ovat muun muassa Salon iltatori, joka tarjoaa paikallisille ja matkailijoille mahdollisuuden nauttia hyvästä ruoasta, musiikista ja yhdessäolosta kauniissa ympäristössä kesätorstaisin. Salo tarjoaa myös runsaasti mahdollisuuksia ulkoiluun ja urheiluun, sillä kaupungissa on useita liikuntahalleja ja urheilukeskuksia. Lisäksi kaupungin läheisyydessä sijaitsevat merenrannat, jotka tarjoavat mahdollisuuden rentoutua ja nauttia kauniista maisemista.

Vuoden 2023 matka jatkuu Turusta kohti viehättävää Saloa ja tunnelmallisia iltatoreja.

HTJ-toimintojen tehostusta

Tulevassa julkaisussa kehitämme HTJ-toimintoja entistä tehokkaammiksi ja asiakasystävällisemmiksi. Muutamia tärkeitä päivityksiä ovat mahdollisuus lisätä valtuutuksia HTJ-osakkaille ja päivittää osakkaan muuttuneita osoitetietoja suoraan järjestelmään. Lisäksi yhtiöoikeuksiin sidotaan pääsy HTJ-dataan ja HTJ-linkitykset näkyvät etusivulla yhtiöiden käyttöoikeuksien perusteella.

 

Tehokkaampaa laskutusta Hausvisessa – Erillislaskutuksen lukemalaskutukseen toiminto, jolla voidaan laskuttaa laskutusjakson kulutuslukema eri hinnoilla

Huhtikuun julkaisussa uutta tuodaan myös erillislaskutuksen lukemalaskutukseen. Uutena toimintona kulutuslukemien laskutuksessa voidaan huomioida laskutusjakson aikana tapahtunut hinnanmuutos. Maksulajilla laskutettava kulutuslukema saadaan nyt jaettua laskutuksessa hinnalle määritellyn voimassaoloajanjakson mukaan.

 

Käyttäjähallinnan sijaisuus-toiminnolla helpotusta henkilöstön poissaoloihin

Käyttäjähallinnan sijaisuus-toimintoon tuodaan tulevassa julkaisussa päivityksiä, jotka mahdollistavat sijaisuuksien asettamisen päivämäärärajauksia hyödyntäen. Päivämäärärajausten avulla sijaisuuksia voidaan helposti ketjuttaa useammalle henkilölle, mikä tekee esimerkiksi lomien tai sairauspoissaolojen aikaisten sijaisuuksien asettamisesta entistä helpompaa.

 

Sekä useita muita parannuksia!

Edellä mainittujen parannusten lisäksi uusia päivityksiä tuodaan lisäksi mm. kirjanpitoon, laskutukseen ja isännöintiin.

Salo 2023 on asiakkaidemme käytössä torstaina 13.04.2023 eteenpäin. Julkaisun tarkemmat päivitystiedot ovat tarkasteltavissa järjestelmän infotaululta.

Minne matkamme suuntaa seuraavaksi?

Tutustu vuoden 2023 matkaamme Hausvisen kotiseudulle:

Ota yhteyttä!