TURKU

Vuoden 2023 matka käynnistyy aurajoen varrelta – TURKU

Hausvisen vuoden 2023 matka lähtee liikkeelle kohti ensimmäistä pysähdyspaikkaa, joka tunnetaan myös Suomen vanhimpana kaupunkina. Saaristomeren rannikolla ja Aurajoen suulla sijaitseva Turku on toiminut merkittävänä kauppapaikkana jo 1200-luvulta lähtien. Kaupunki pitää sisällään paljon historiaa ja monenlaista kulttuuria.

Aikanaan myös Suomen pääkaupungin virkaa hoitanut Turku on tunnettu mm. historiallisesta Turun linnasta, näyttävästä Tuomiokirkosta, Aurajoen varrella sijaitsevista idyllisistä ravintoloista sekä alueen persoonallisesta murteesta. Opiskelijoita kuhiseva kaupunki tarjoaa kesäisin monipuolisen kattauksen festareita, joista tunnetuimpana Ruisrock tuo vuosittain huippuartistien esityksiä Ruissalon ympäristöön.

Hausvise-matkan ensimmäinen pysähdys osui viikolle 7, jolloin Turku-päivityskokonaisuus julkaistiin Hausvise-asiakkaidemme käyttöön. Helmikuun julkaisussa uusia parannuksia tuotiin mm. Isännöinti-, Kirjanpito- ja Tehtävienhallinta sovelluksiin.

Katso video: TURKU 2023

Vuoden 2023 matkamme lähtee liikkeelle viikolla 7, kun suuntaamme kohti Suomen vanhinta kaupunkia, Turkua.

Useita parannuksia laskutukseen

Helmikuun julkaisussa Hausvisen laskutukseen tuotiin useita järjestelmän käyttöä tehostavia parannuksia. Uusien päivitysten ansiosta mm. kohteen kohdistumattomat suoritukset voidaan jatkossa kohdistaa massana yhden painikkeen kautta. Lisäksi vastikereskontran laskujen muodostuksesta on tehty entistä nopeampaa.

 

Asukassivujen kirjautumisen notifikaatioviestit

Turku-julkaisun yhteydessä Hausvisen osapuolilistaukseen on tuotu uusi toiminto, jonka avulla isännöitsijä voi kätevästi selvittää asukassivuille kirjautumattomat henkilöt ja lähettää heille sähköpostitse muistutusviestin palveluun kirjautumisesta

 

Kirjanpidon optimointeja

Hausvisen Kirjanpito-sovellukseen tuodaan Turku-julkaisun yhteydessä mm. mahdollisuus englanninkielisiin tilinpäätösdokumentteihin. Lisäksi käyttöä nopeuttavia päivityksiä on tehty myös vastikerahoituslaskelman ja talousarviovertailun sarakkeisiin sekä pääkirjan lataamiseen.

 

Laskutettavien tehtävien luonti entistä helpompaa

Tehtävienhallinnan työpöydän kautta on nyt mahdollista luoda yksittäisiä ja laskutettavia tehtäviä suoraan työpöytänäkymän kautta. Näkymässä luodut tehtävät siirtyvät myös automaattisesti myyntilaskutuksen puolelle.

 

Sekä paljon muuta!

Edellä mainittujen parannusten lisäksi järjestelmään on tehty useita parannuksia ja nopeutuksia mm. ostoreskontraan, myyntilaskutukseen, pankkitilien hallintaan ja Hausvisen asukassivuille.

Päivityskokonaisuuden tarkemmat tiedot ovat asiakkaidemme tarkasteltavissa järjestelmän pääsivulla.

Tutustu vuoden 2023 matkaan Visma Siriuksen toimistopaikkakunnille:

Ota yhteyttä!