YYTERI

Kohti auringonpaistetta – YYTERI 2022

Matkamme jatkuu seuraavaksi yhdelle Pohjoismaiden suurimmista hiekkarannoista, kun YYTERI 2022 -päivityskokonaisuus saapuu asiakkaidemme käyttöön.

Yyteri tunnetaan paitsi kauniista uimarannastaan, myös alueen lukemattomista muista virkistysmahdollisuuksista. Elämyksiä ja aktiviteetteja löytyy ympäröivästä luonnosta, seikkailupuistosta tai vaikkapa Yyterin kylpylähotellista.

Yyterin rentouttavien maisemien inspiroimana olemme kehittäneet monia parannuksia Hausviseen. Hiekkadyynien ja lomamökkien keskeltä nappaammekin mukaamme päivityksiä mm. budjetointiin, vastikereskontraan, osapuolien hallintaan, laskujen ulkoasuihin sekä henkilökohtaisille asukassivuille. Päivityskokonaisuus toiminnallisuuksineen on asiakkaidemme käytössä torstaina 19.5.2022.

Katso video: YYTERI 2022

Matkamme jatkuu toukokuussa yhdelle Pohjoismaiden suurimmista hiekkarannoista.

Asukassivujen entistä tehokkaampi hallinta

Hausvisen henkilökohtaisten asukassivujen hallintaan on Yyteri-julkaisussa tuotu uusi esikatselutoiminnallisuus, joka mahdollistaa asukassivujen testaamisen ja eri rooleille lisättyjen tietojen tarkastelun helposti suoraan isännöinti-sovelluksen kautta. Asukassivuille tehtyjä muokkauksia on jatkossa mahdollista tarkastella myös jo ennen sivujen käyttöönottoa taloyhtiössä.

 

Parannuksia vastikereskontraan sekä järjestelmän visuaalisuuteen

Toukokuun julkaisussa järjestelmään on tuotu myös useita visuaalisia parannuksia mm. laskujen ja lainaosuusilmoitusten ulkoasuun. Lisäksi vastikereskontran raportointiin on lisätty mm. uusi Tavoitelista-raportti, joka mahdollistaa kuukausilaskujen veloitusten tarkastelun sopimuskohtaisesti selkeän yhteenvedon kautta.

 

Uusi näkymä vakuuksien tarkasteluun ja hallinnointiin

Isännöinti-sovellukseen on lisäksi tuotu myös täysin uusi Vakuudet-osio, joka mahdollistaa käyttäjälle kaikkien yhtiölle lisättyjen vakuuksien tarkastelun ja hallinnoinnin yhdessä näkymässä.

 

Sekä paljon muuta!

Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi YYTERI 2022 -julkaisun yhteydessä uusia päivityksiä on tehty mm. budjetointiin, maksumuistutuksiin, hankerahoitukseen ja käyttäjänhallintaan.

YYTERI 2022 julkaistiin asiakkaidemme käyttöön 19.5.2022. Päivityskokonaisuuden tarkemmat tiedot ovat asiakkaidemme tarkasteltavissa järjestelmän pääsivulla. Käy tutustumassa uusiin päivityksiin!

Yyterin kesäisen rentoon tunnelmaan pääset sukeltamaan tästä:

Minne matkamme suuntaa seuraavaksi?

Tutustu vuoden 2022 matkaamme Hausvisen kotiseudulle:

Ota yhteyttä!